Zidanen tilastot saattavat seuraajaedeltäjät naurunalaisiksi – hurjaa Zizoun ylivoimaa

© Kuva: Getty Images

Reilut yhdeksän kuukautta lepolomalla ja sitten takaisin Real Madridin ruoriinZinedine Zidane palaa Santiago Bernabéulle suurten odotusten saattelemana, sillä voittihan hän edellisen pestinsä aikana tammikuusta 2016 toukokuuhun 2018 kolme perättäistä Mestarien liigaa sekä lukuisia muita pokaaleita.

Zidanen tilastot saattavat miehen seuraajat – ja nyt myös edeltäjät – Julen Lopeteguin ja Santiago Solarin suorastaan naurunalaisiksi. Sen verran heikko on Realin tämä kausi ollut.

Real on hävinnyt tällä kaudella Lopeteguin ja Solarin alaisuudessa peräti 14 ottelua. Pelejä on kertynyt kaikkiaan 46, eli tappioon on päättynyt lähes joka kolmas peli. Zidane on valmentanut Real Madridia 149 ottelussa, mutta tappioiden määrä on likimain sama: vain 16 kappaletta.

Vieläkin hälyttävämpi on Realin saldo murskatappioiden suhteen. Tällaisiksi AS laskee ottelut, jotka Real on hävinnyt vähintään kolmen maalin erolla. Zidane koki tällaisen läksytyksen vain kerran 149 pelissään, kun tällä kaudella murskatappioita on tullut peräti kuusi.

Saldo on koko La Ligan surullisin ennen Huescaa (viisi murskatappiota), sekä Alavésia ja Levantea (4). Realin saldoon on tosin luettu myös Mestarien liigassa koetut murskatappiot.

Alla ovat lueteltuna Real Madrid kärsimät vähintään kolmen maalin tappiot sen jälkeen, kun Zidane otti ensimmäisen kerran valmennusvastuun tammikuussa 2016. Suluissa on mainittu kilpailu, sekä joukkueen kulloinenkin valmentaja.

Real Madrid-Barcelona 0-3 (La Liga, Zidane)
Sevilla-Real Madrid 3-0 (La Liga, Lopetegui)
Barcelona-Real Madrid 5-1 (La Liga, Lopetegui)
Eibar-Real Madrid 3-0 (La Liga, Solari)
Real Madrid-TsSKA Moskova 0-3 (Mestarien liiga, Solari)
Real Madrid-Barcelona 0-3 (Copa del Rey, Solari)
Real Madrid-Ajax 1-4 (Mestarien Liiga, Solari)

Lue myös


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.