Amsterdamin poliisi tarkkana kuin porkkana – 120 aseistettua Juventuksen kannattajaa otettu kiinni

© Kuva: Getty Images

Amsterdamissa alkaa kello 22 varmasti kiihkeä Mestarien liigan puolivälieräottelu Ajax-Juventus. Joukolla Juventuksen kannattajia taisi kuitenkin olla pahat mielessä, sillä hollantilaispoliisi otti ennen ottelua kiinni peräti 120 Juventuksen kannattajaa.

Syy kiinniottoihin oli siinä, että kyseiset Juve-ultrat marssivat kohti stadionia vahvasti aseistettuina. Kannattajilla oli keppejä, ilotulitteita, pippurisumutetta ja vasaroita.

– Kannattajilla oli mukanaan esineitä, jotka eivät kuulu stadionille. Jalkapallo on kaunista, mutta puhtain käsin ja kasvoin, ja ilman rähinöitä, Italian sisäministeri Matteo Salvini kommentoi uutista Facebook-sivullaan.

Noin kaksi tuntia ennen pelin alkua Cruijff Arenan lähistöllä oli syntyä hässäkkä Ajaxin kannattajien ja poliisin välillä. Ajax-ultrat heittivät joitain ilotulitteita, mutta poliisi sai tilanteen rauhoitettua vesitykkien avulla.

AS:n tietojen mukaan Ajaxin ja Juventuksen kannattajien välillä ei ole vakavampia järjestyshäiriöitä esiintynyt.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.