Valioliiga
Arsenal – Newcastle
Maanantai 01.04. klo 22:00

Valioliiga on tällä viikolla lähes jokailtainen ilo, sillä torstaita lukuunottamatta pelejä pelataan joka ilta. Tämä käy meille hyvin, sillä Valioliigan katsominen ja vetojen lyöminen on ajanvietettä parhaimmillaan. Maanantain ottelussa laitetaan päätös kierrokselle 32: Arsenal isännöi Newcastlea.

Kotivahvat tykkimiehet

Arsenal on uusiutunut tänä vuonna Unai Emeryn komennossa ja joukkue on taistelemassa Valioliigan kolmannesta sijasta – kärkikaksikko on mennyt menojaan jo ajat sitten. Ainoa pistemenetys viiteen viime peliin on ollut tasapeli kiistakumppani Tottenhamia vastaan – ja siitäkin ottelusta Arsenal olisi ansainnut voiton.

Huomattavaa on, että Arsenal on todella vahva kotijoukkue – tämän ja viime kauden kotiotteluistaan se on voittanut n. 80%. Emeryllä on keskikentälle pientä järjesteltävää, sillä Lucas Torreira on pelikiellossa ja sekä Granit Xhaka sekä Aaron Ramsey ovat epävarmoja tähän otteluun. Pitkäaikaisempiakin poissaolijoita Arsenalilla on.

Newcastle – tyydyttävä kausi

Newcastle on pelannut vähintäänkin tyydyttävän kauden, vaikka hankinnoilla ei ole todellakaan mässäilty. Putoamisviivaan on seitsemän pistettä ja Rafael Benítez joukkoineen hoitanee tarvittavat pisteet, jotta paikka auringossa olisi taattu ensikin kaudella. Newcastlen miehistö ei ole nimekkäimmästä päästä, mutta Benitez saa siitä kaiken irti.

Tähän otteluun on potentiaalisia ongelmia puolustuspäähän, sillä Fabian Schär on pelikiellossa. Lisäksi Jamaal Lascelles on epävarma tapaus maanantaina. Molempien tärkeiden puolustajien ollessa pois Newcastlen alakerran voi sanoa heikentyvän merkittävästi.

Vetosuositus

Arsenalin materiaalin vahvuus yhdistettynä hurjaan kotietuun saa Petsipapan tiirailemaan tasoituksellisia kotikertoimia. Arsenalin vähintään kahden maalin voitoista saatavat yli kahden kertoimet ovat oikein houkuttelevia. Pelivalinta on siis Aasialainen tasoitus, Arsenal -1.5 kertoimella 2.06.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Arsenal – Newcastle ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Arsenal-1.5. Jos Arsenal voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 206 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Arsenal voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Newcastle voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.