Ykkönen
EIF – Jaro
Lauantai 27.04 klo 17:00

Ykkösen kausi alkaa lauantaina täydellä kierroksella. Tämän vuoden Ykkösessä pelaa viime kausien tapaan kymmenen joukkuetta. Sarjauudistuksen mukana myös ykkönen muuttuu kaudeksi 2020: tänä vuonna kauden päätteeksi vain yksi joukkue putoaa Kakkoseen ja ensi kaudella Ykkönen pelataan kahdellatoista joukkueella.

Viime kauden yllättäjä, tammisaaren EIF isännöi vihjeottelussamme pietarsaarelaista Jaroa. Viime kausi meni Gabriel Xatartin valmentamalta tammisaarelaisjoukkueelta lähes täydellisesti: joukkue hiipui nousukahinoista vasta kauden loppuvaiheessa. Tälle kaudelle joukkueen valmennus pysyy samana, mutta joukkueen vaihtuvuus on todella raskasta luokkaa. Eiffille on asetettu odotuksia, mutta on täysi arvoitus, miten se pystyy niihin vastaamaan. Suomen Cup ja viimeiset harjoitusottelutkaan eivät vielä tuoneet valoa. Joukkue pelasi tasan kakkosen Tampere Unitedin kanssa ja hävisi niinikään kakkosen PePolle 2-1.

Jaro on vuodesta 2016 lähtien ollut useana kautena ollut Ykkösen nousijasuosikkeja, mutta epätasaiset otteet ovat tuottaneet pietarsaarelaisille pettymyksiä kaudesta toiseen. Tälle kaudelle hyvin toimiva Jaro-puolustus pysyy aika lailla viime kauden kuosissa ja vaihtuvuutta on enemmän muilla osastoilla. Harjoitusotteluiden perusteella pakka on kunnossa ja Niklas Käckon valmentama porukka on kauteen huomattavasti valmiimman oloinen kuin isännät.

Vetosuositus

Petsipappa ennustaa Eiffille tänä vuonna vaikeampaa taivalta Ykkösessä – viime kauden ihmettä on vaikea toistaa. Toisaalta Jaro taas voi olla yllättävänkin korkealla. Tällä taustalla puhutaan vierassuosikista ja vetosuosituksena on Jaro voittaa ottelun kertoimella 2,30.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun EIF – Jaro ja kohteeseen Jaro voittaa ottelun. Jos Jaro voittaa ottelun, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai EIF voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.