Mestarien Liiga
FC Barcelona – Liverpool
Keskiviikko 01.05 klo 22:00

Vappu huipentuu Mestarien Liigan kutkuttavaan välierän ensimmäiseen osaoteluun, jossa Barcelona isännöi Liverpoolia Camp Noulla. Molemmat joukkueet edustavat tämänhetkistä absoluuttista huippua seurajalkapallossa ja molemmat ovat tyrmäävässä iskussa. Luvassa on melkoisia hetkiä.

Barcelona varmisti La Ligan mestaruuden lauantaina, kun se kukisti Lionel Messin maalilla Levanten 1-0. Pool taas leikitteli perjantaina Huddersfieldin nurin 5-0. Molemmat joukkueet ovat tottuneet voittamaan – Pool näyttää vain jäävän Valioliigassa ilman kirkkainta palkintoa, vaikka sen kausi onkin ollut ilmiömäinen. Kokoonpanotiedoista voidaan mainita, että Barcelonalla ei ole tuoreita huolia. Liverpool tekee vielä fitness testit Roberto Firminolle, Fabinholle ja Adam Lallanalle ennen lopullisen kokoonpanon päättämistä.

Molemmat joukkueet ovat äärimmäisen luovia, mestarillisia erikoistilanteissa ja omaavat käsittämättömän hyökkäysvoiman. Silti Petsipappa luulee, että ensimmäisessä ottelussa tullaan välttämään riskejä ja pelaamaan todella tarkkaan. Tämä skenaario tulee toki rikkoutumaan, jos Liverpool saa alkuvaiheessa maalin.

Vetosuositus

Petsipappa on hieman tylsä, mutta kertoimien valossa underissa on valueta. On lähes kolikonheittoa, nähdäänkö ottelussa yli vai alle 2,5 maalia. Siispä vetosuositus on Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 2,23.

Petsipappa toivottaa kaikille lukijoille oikein hauskaa Vappua!

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Barcelona – Liverpool ja kohteeseen Ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.