FC Lahden upea kiri huipentui loistavaan vaparimaaliin – KuPS menetti jo varmalta näyttäneen voiton (video)

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS suli Lahden Kisapuiston sunnuntaipäivän auringossa pahemman kerran ja hassasi jo varmalta näyttäneen voiton. Täysi pistepotti näytti sinetöidyltä jo avausjakson jälkeen, mutta kotijoukkue FC Lahti nousi toisella puoliajalla vieraiden rinnalle ja tasapeliin.

Ensimmäisellä 45-minuuttisella tahtipuikkoa heilutti maajoukkuehyökkääjä Rasmus Karjalainen, joka pääsi KuPS:n sarja-avauksesta poiketen nyt myös aloituskokoonpanoon. ”Rasse” kiitti valmentaja Jani Honkavaaraa, ja teki joukkueelleen sekä ensimmäisen että kolmannen maalin. Välissä Ville Saxman laukoi pelaajaruuhkan ja rangaistusalueen takaa vieraille taka-alanurkkaan toisen maalin.

Jo ensimmäisen kolmevarttisen aikana kentän jätti kolme loukkaantunutta pelaajaa. KuPS:lta loukkaantui hyökkääjä Lucas Rangel, ja FC Lahdelta kärkimies Erik Törnros sekä konkari Pekka Lagerblom, joka jäi pukukoppiin tauolla.

Toisella puoliajalla kotijoukkue Lahti suoritti mahtavan kirin. Ensin Matti Klinga aavisti hyvin Luis Carlos Murillon harhasyötön ja ohitti komealla kudilla maalivahti Otso Virtasen. Vain kaksi minuuttia myöhemmin, 61. minuutilla, Lahti iski toistamiseen. Pallo pomppi maalinedusruuhkassa Jasin Assehnounilla, joka tykitti maalin kattoon veikkausliigauransa avausmaalin.

Kotiyleisön ja -joukkueen toiveet olivat heränneet, ja nousu huipentui 86. minuutilla. Lahti sai vapaapotkun hyvästä paikasta, ja erikoistilannespesialisti Josu ampui vaparin komeasti muurin yli ylänurkkaan. Näin KuPS oli menettänyt toistamiseen saman viikon aikana johtoasemansa, sillä keskiviikkona KuPS:n 2-1 -johto kuihtui lisäajalla RoPS:n tasoitukseen. Tänään pisteet jaettiin siis maalein 3-3.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.