FC Interin tähtipelaajan Filip Valencicin maalivire jatkui Lahdessa. Turkulaiset tasasivat pisteet FC Lahden kanssa 1-1-lukemin.

Valencic iski kauden neljännen maalinsa ottelun 17. minuutilla. Pekka Lagerblom antoi liikaa tilaa ja slovenialainen pääsi murtautumaan vasemmalta laidalta. Tarkka viimeistely pienestä kulmasta ja alanurkka heilahti.

Lahti sai iskettyä tasoituksen aivan ottelun loppuhetkillä pitkän painostuksen päätteeksi. Henrik Moisander rähmäsi keskityspallon pudottaen sen maalin edustalle. Näin Tomi Kult pääsi sijoittamaan vapaana irtopallon sisään Inter-vahdin haarojen välistä.

18-vuotiaalle Kultille osuma oli veikkausliigauran ensimmäinen.

Inter sai vielä lisäajalla loistotilaisuuden palata johtoon. Maalivahti Patrick Rakovsky pelasti isännät ja pysäytti käsivarrellaan Interin yrityksen lähietäisyydeltä, jonka jälkeen pallo jäi vielä elämään maaliviivalle. Inter ei kuitenkaan tästä enää laukausta saanut aikaiseksi ennen kuin Mikko Hauhia siivosi pallon pois.

Inter on sarjassa neljän ottelun jälkeen neljässä pisteessä kuudentena. Kolmantena majailevalla Lahdella on piste enemmän kasassa.