La Liga
Girona – Villarreal
Sunnuntai 14.04 klo 19:30

Jos puoluejohtajien pika-analyysit eduskuntavaalien ennakkoäänistä eivät suuremmin kiehdo, on sinulla onneksi myös vaihtoehto: täräytä TV:n striimi tulille ja vietä jännittävä sunnuntai-ilta La Ligan parissa. Vihjeottelussa on suuret panokset: molemmat joukkueet ovat mukana putoamiskamppailussa. Gironalla putoamisviivaan on sentään neljä pistettä, mutta Villarreal on todellisessa vaarassa pudota, ellei pisteitä ala tulla ja sassiin.

Javier Calleja marssitti viikolla Europa Liigassa kentälle vahvan kokoonpanon, mutta Sevilla toi lunta Villarrealin tupaan tekemällä kaksi maalia aivan ottelun lopussa. Samoin kävi alkukuusta Barcelonaa vastaan, joten myöhäiset takaiskumaalit ja puolustuksen taso yleensäkin on Villarrealin kiistämätön heikkous. Lisäksi kokoonpanossa on sanomista siellä ja täällä – etenkin puolustukseen tuo lisää epävarmuutta, kun Daniele Bonera on loukkaantunut ja Victor Ruiz pelikiellossa.

Aivan vailla kokoonpanohuolia eivät ole isännätkään. Pahiten kupataan keskikenttää, josta sekä Alex Granell että Douglas Luiz puuttuvat pelikieltojen vuoksi. Eusebiolta vaaditaankin luovuutta, jotta keskikenttä saadaan toimimaan mahdollisimman hyvin. Ja edelleen Gironan kotisaldo on todella surullista luettavaa – tehoja tarvittaisiin toden teolla ja sunnuntaina Gironalla on ns. suden hetki.

Vetosuositus

Molemmat joukkueet ovat haavoitettuja ja tämä ottelu on säilymisen kannalta huipputärkeä. Petsipappa joutuu kyllä pitämään Gironaa suosikkina pelissä, sillä Villarrealin viikkomatsin tuoma rasitus voi osoittautua kohtalokkaaksi. Luvassa on viihdyttävä ja suurten tunteitten TV-ottelu, johon vetosuosituksena annetaan Aasialainen tasoitus, Girona 0 kertoimella 1,79. Tasapelillä vedon kerroin on 1,00.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Girona – Villarreal ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Girona 0. Jos ottelussa ottelu Huesca voittaa, saat 179 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Tasapelillä vedon kerroin on 1,00. Jos Villarreal voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.