Honka purki hyökkääjänsä sopimuksen – ”Ei oikein missään vaiheessa sopeutunut joukkueen toimintakulttuuriin”

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Honka kertoo tiedotteessaan, että se on purkanut hyökkääjä Gaël Etockin kautta 2019 koskevan sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

– Gaël ei oikein missään vaiheessa sopeutunut joukkueen toimintakulttuuriin ja hänen roolinsa joukkueessa jäi liian pieneksi. Toivotan hänelle menestystä uran jatkoon, kommentoi Hongan manageri Hexi Arteva seuran tiedotteessa.

Kamerunilaishyökkääjä Etock ja Honka solmivat sopimuksen tästä kaudesta marraskuussa. Hän pelasi Suomen Cupin lohkovaiheessa kolme ottelua, muttei onnistunut maalinteossa.

Etock teki JJK:ssa hyvää jälkeä Veikkausliigassa ja Ykkösessä vuosina 2016-2017. Veikkausliigassa osumia tuli 31 otteluun 11 kappaletta ja Ykkösessä hän iski 11 pelissä yhteensä kuusi maalia.

Barcelonan ja Sporting Lissabonin organisaatioissa uraansa käynnistellyt Etock on pelannut ammattilaisena myös Belgiassa, Israelissa ja Latviassa.

Honka voitti Veikkausliigan kauden avausottelussaan Rovaniemen Palloseuran vieraissa 2-1. Etock ei ollut pelissä lainkaan kokoonpanossa. Espoolaisten seuraava ottelu on ensi viikon maanantaina kotikentällä IFK Mariehamnia vastaan.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!