Veikkausliiga
Inter – SJK
Lauantai 13.04 klo 15:00

Veikkausliiga jatkuu viikonloppuna ja kierroksen avausottelu on Turun Veritas-Stadionilla pelattava ottelu Inter – SJK. Sään parannuttua on odotettavissa mukava iltapäivä – joskaan stadionin nurmi ei ole vielä aivan mintissä. Tämä saattaa vaikuttaa joukkueiden pelitaktiikoihin jonkun verran. Kaikki kunnia jalkapalloromantiikalle ja luonnonnurmille, mutta Petsipapan mielestä Veikkausliiga voisi pistää olosuhdevaatimukseksi kaikille kentille tekonurmen, jotta keväisiltä ottelujen siirroilta ja perunapellolla pelaamiselta vältyttäisiin. Takatalvia tulee joka vuosi.

Inter on kerennyt pelaamaan jo kaksi ottelua. Jose Riveiron suojatit eivät olleet HJK:ta vastaan vielä elementissään, mutta voitto VPS:stä oli oikein mallikas ja etenkin Stabaek-laina Filip Valencic oli pirteänä. SJK voitti kauden avausmatsissaan jumboksi rankatun HIFK:n, eikä mitenkään vakuuttanut ottelussa. Jos ennen kauden alkua Alexei Eremenkon joukkue oli täynnä kysymysmerkkejä, ne eivät avausottelun perusteella hälvenneet mihinkään. Vähänkin tiukemman vastuksen kohdatessaan SJK:n pelin pitää parantua paljon.

Kokoonpanopuolella Interin ainoa varma poissaolija on Albion Ademi. Juuso Hämäläinen lähestyy pelikuntoa, muttei ole selvää onko hän vielä viikonloppuna käytettävissä. SJK:sta ainoa varma poissaolija on Jarkko Hurme. Muutamat pelaajat ovat vielä epävarmalla statuksella, mutta joka tapauksessa SJK:n terveystilanne on kokonaisuudessaan koko ajan paranemaan päin.

Vetosuositus

Inter kuuluu sarjan parhaisiin joukkueisiin. Myös SJK on paperilla vahva, mutta ei edelleenkään pelaa resurssiensa edellyttämällä tasolla. Kentän kunto ratkaisee, päästäänkö lauantaina nauttimaan jalkapalloilullisista hienouksista, vai tuleeko pelistä fyysistä vääntöä. Joka tapauksessa Inter on tällä hetkellä Petsipapan silmiin lähempänä valmista pakettia ja vetosuosituksena on Inter voittaa ottelun kertoimella 1,90.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Inter – SJK ja kohteeseen Inter voittaa ottelun. Jos Inter voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai SJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.