Ja taas takapakkia – Joel Pohjanpalo ei tällä kaudella enää pelaa

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Välillä paistoi päivä Joel Pohjanpalollekin, kunnes taas synkkeni. Pohjanpalo palasi maaliskuussa Bayer Leverkusenin harjoitusvahvuuteen ja pelasikin yhdessä harjoituspelissä Ajaxia vastaan. Ottelu jäi kuitenkin suomalaisen koko kauden ainoaksi, sillä nyt Bayer Leverkusen tiedottaa Pohjanpalon kauden 2018-2019 olevan lopullisesti ohi.

Leverkusenin tiedotteen mukaan Pohjanpalon jalassa on jälleen ilmennyt akuuttia kipua, ja siksi hän joutuu uudelle, monta viikkoa kestävälle harjoitustauolle. Pohjanpalo oli tositoimista sivussa ennen Ajax-ottelua yli kahdeksan kuukautta, mutta ilo paluusta jäi näin ollen hyvin lyhytaikaiseksi.

Lääkärien näkökulmasta tuorein takaisku merkitsee kuitenkin uutta askelta loukkaantumisen selättämiseksi.

– Täydessä rasituksessa syntynyt kipu on odotettavissa ollut reaktio luulta. Se vaatii kuitenkin uuden, pitkäkestoisen tauon harjoittelusta. Viime kädessä se merkitsee kuitenkin uutta askelta luurakenteen parantumiseksi, Leverkusenin joukkueen lääkäri Philipp Ehrenstein kommentoi.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Pohjanpalo voi taas aloittaa harjoittelun. Tuorein uutinen merkitsee kuitenkin käytännössä varmasti sitä, ettei Pohjanpalo palaa Huuhkajiin myöskään kesäkuun EM-karsintaotteluihin. 24-vuotiaan edellinen virallinen ottelu oli 23.3.2018 pelattu maaottelu Makedoniaa vastaan.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!