Juventus – Ajax: Vanha Rouva vahvoilla

Mestarien Liiga
Juventus – Ajax
Tiistai 16.04 klo 22:00

Mestarien liigan puolivälierät jatkuvat täydellä rytinällä ja Vanha Rouva emännöi innokasta Ajaxia Allianz Stadiumilla. Joukkueiden ensimmäinen peli päättyi tasapeliin. Juventukselle mieluisin asia tässä ottelussa oli, että se teki tuikitärkeän vierasmaalin. Niinpä kotiotteluun on astetta mukavampi startata. Myös aikaisemmin loukkaantuneen Cristiano Ronaldon pelikunto todennäköisesti paranee paranemistaan.

Ensimmäinen osaottelu sai ikävän maun kentän ulkopuolisista tapahtumista: 120 Juven kannattajaa pidätettiin levottomuuksien lietsonnasta ja tarkastuksissa heiltä löytyi veitsiä, ruuvimeisseleitä, pippurisumutteita ja muita jalkapallon kannattamisessa tarpeettomia välineitä. Itse pelissä Ajax rakenteli hienosti, mutta Juventus pääsi tauolle johdossa Ronaldon maalilla. Yksi merkkausvirhe riitti tähän. Tauon jälkeen jatkuvasti Juvelle ongelmia aiheuttanut David Neres tasoitti. Juven puolustus piti kuitenkin mallikkaasti ja 1-1 lukemat säilyivät loppuun asti.

Tähän otteluun Massimiliano Allegri puristelee Giorgio Chiellinin pelikuntoa. Viimeisten tietojen mukaan Chiellini ei olisi käytettävissä. Juan Cuadrado puuttuu puolustuksesta varmasti. Ajaxilta puuttuu Nicolás Tagliafico pelikiellon vuoksi ja Frenkie de Jongin pelaaminen on jokseenkin epävarmaa. Jälkimmäisen puuttuminen aiheuttaisi ylimääräistä päänvaivaa Erik ten Hagille.

Vetosuositus

Kaikki kunnia Ajaxille, mutta vierasmatsista uhkaa tulla heille liian iso vuori kiivettäväksi. Ajaxin huipputehokkaasta hyökkäyksestä huolimatta Juventus on edelleen suursuosikki menemään tästä parista jatkoon ja isketään Vanhalle Rouvalle veto tiistai-illaksi. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Juventus -1 kertoimella 2,28. Veto on uunissa Juventuksen vähintään kahden maalin voitolla. Yhden maalin voitolla toteutunut kerroin on 1,00.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Juventus – Ajax ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Juventus -1. Jos Juventus voittaa vähintään kahdella maaliilla, saat 228 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Juventuksen maalin voitolla vedon kerroin on 1,00. Jos ottelu päättyy tasan tai Ajax voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.