Juventus-luotsi Allegri ajautui tuliseen väittelyyn entisen puolustajan kanssa ja jätti haastattelun kesken – ”Nyt sinä olet hiljaa, kun minä puhun”

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n mestaruuden jo varmistanut Juventus pelasi lauantaina Internazionalen vieraana 1-1-tasapelin.

Radja Nainggolan vei seitsemännellä minuutilla upella volleyllaan kotijoukkueen johtoon, mutta Cristiano Ronaldo tasasi lukemat toisella puoliajalla.

Ottelun jälkeen Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegrilla meni hermot Sky Sport Italian asiantuntijaan, entiseen maajoukkuepuolustajaan Daniele Adaniin, joka on kritisoinut useita italialaisia päävalmentajia heidän puolustusvoittoisista taktiikoistaan europeleissä.

Juventuksen taival europeleissä tuli päätökseen Mestarien liigan puolivälierävaiheessa, kun hollantilainen yllättäjäjoukkue Ajax kukisti Allegrin joukot yhteismaalein 3-2.

Allegri puolusti joukkuettaan ja valintojaan Adanille.

– Ajaxia vastaan me kärsimme heidän vastahyökkäyksistä, emme heidän pelitavastaan, ja se sai sen näyttämään siltä, että he pelasivat poikkeuksellisen pelin, kun taas Amsterdamissa (avausosassa) he olivat parempia. Sama koskee tämän päivän (lauantain) ottelua. Riskit kasvavat, kun tekee paljon syöttövirheitä.

– Välillä on improvisoitava, ja sen viime kesänä saadun idean on muututtava täysin. On eri asia pelata hyvin kuin voittaa, mutta se ei ole niin pieni ero kuin miltä se vaikuttaa.

– Italiassa kaikista on tullut jalkapallon teoreetikoita, kuten sinusta, joka luet kirjojasi, ja se on oikea ongelma. Nyt sinä olet hiljaa, kun minä puhun. Et tiedä mitään jalkapallosta, sanoi Allegri Adanille.

– Sinä vain istut pöytäsi takana ja luet kirjojasi, mutta et tiedä lajin käytännöllisyydestä mitään. Minä olen voittanut kuusi Italian-mestaruutta.

Allegrin ja Skyn studiossa istuneen Adanin keskustelu yltyi huutokilpailuksi. Lopulta Allegri jätti haastattelun kesken ja poistui.

Sunnuntaina Allegri keskusteli hänen ja Adanin selkkauksesta Rai-kanavan Che Tempo Che Fa -ohjelmassa.

– Tänään olen rauhallinen, eilen olin hieman ärtynyt. Tiedättehän… Aina kun kuuntelee luentoa siitä, mitä on tehnyt väärin ja mitä ei pitäisi tehdä, niin se voi turhauttaa, ja minä olen vain ihminen. En juoksentele ympäriinsä kertomassa ihmisille, miten heidän pitäisi tehdä työnsä!

– Otan vastaan rakentavaa kritiikkiä, koska se on osa tätä lajia, mutta kun kuulee samaa asiaa kaksi tai kolme kertaa… Voin antaa oman mielipiteeni, joka saattaa hyvinkin olla, että ”et tiedä, mistä puhut”, mutta se on silti mielipide.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.