Kakkosen kausikorteilla jo rikollinen menekki – lähes tuhat kausaria myyty, nyt iskivät varkaat

© Kuva: Getty Images
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Kakkosen kauteen 2019 valmistautuva lappeenrantalaisseura PEPO puhuttelee vahvasti omia kannattajiaan. Kausikorttien menekki on ollut huimaa, sillä viime perjantaihin mennessä PEPO oli myynyt jo 960 kausikorttia.

Pääsiäisviikonloppuna kausikorttien kysyntä ylitti jo rikolliset rajat, sillä PEPO:n kausikortteja varastettiin Neste Kourulan kahviosta. Huoltoasemalle murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

PEPO kertoo varkaudesta kotisivuillaan.

Varkaat epäilemättä olettavat perustellusti kausikorttien käyvän kuin kuumille kiville. PEPO kuitenkin muistuttaa, että varastetut kausikortit eivät sisäänpääsyyn kelpaa. Kaikki kortit ovat yksilöityjä, ja varustettuja viivakoodilla ja omalla numerolla.

PEPO pyytääkin ottamaan seuraan yhteyttä, jos joku yrittää kaupitella varastettuja kausikortteja epävirallisia reittejä.

Etelä-Saimaan jutun mukaan kahviosta varastettiin myös muuta tavaraa.

PEPO sijoittui viime kaudella Kakkosen tasaisessa A-lohkossa viidenneksi, neljä pistettä lohkovoittaja MYPA:lle hävinneenä.

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!