KuPS – RoPS: mielenkiintoinen sarja-avaus

Veikkausliiga
KuPS – RoPS
Keskiviikko 03.04. klo 18:30

Vihdoin Veikkausliiga alkaa! Keskiviikkona pelataan kaksi ottelua, joista nostamme spekuloinnin kohteeksi Kuopion Keskuskentällä pelattavan matsin KuPS – RoPS. Kentän lämmitettävä tekonurmi takaa hyvät olosuhteet, vaikka Savossa ei kevät vielä kovin pitkällä olekaan. Molempia joukkueita on rankattu liigan parempaan puoliskoon, vaikkei pre-season ihan nuottien mukaan ole mennytkään.

KuPS – parannettavaa on

KuPSilla jäi totisesti parannettavaa alkuvuodesta. Suomen Cupissa Jani Honkavaaran suojatit jäivät lohkovaiheeseen, mitä voi pitää kovana pettymyksenä. Joukkue on Veikkausliigan mittapuulla tasokas, mutta huono harjoituskausi olosuhde-spekulaatioineen nostaa kysymysmerkkejä etenkin alkukaudesta.

Honkavaara on kelpo valmentaja ja joukkueessa löytyy pelotteita Rasmus Karjalainen ja Petteri Pennanen etunenässä. Tosin keskustelua on ollut Karjalaisen tyytymättömyydestä omaan rooliinsa. Suomen cupin ottelussa RoPSia vastaan kuukausi sitten KuPSille jäi hampaankoloon, kun se hukkasi 0-2 johtonsa viimeisen kympin aikana ja onnistui vielä häviämään ottelun.

RoPS – osakkeet nousussa

RoPS selvisi Cupissa puolivälieriin asti, mutta viime viikonloppuna KPV pudotti sen Rovaniemen Keskuskentällä. RoPS ei ole täysin vakuuttanut esityksillään ennen kauden alkua, mutta sillä on hyvä materiaali ja Toni Koskela osoitti viime kaudella olevansa Suomen kahinoihin todella kova valmentaja.

Maalivahti Antonio Regueron paluuta odotetaan Rollossa kiihkeästi, mutta Damjan Siskovski on ihan kelpo korvaaja. RoPSin nuorekas pakka on valmentajansa oloinen ja ainakin henkilökohtaisesti odotan sen parantavan kauden alkupuolella otteitaan.

Vetosuositus

KuPS on kotietunsa turvin suosikki, mutta niin isoja kysymysmerkkejä on ilmassa ettei joukkueeseen voi kovin vakaasti luottaa. Niinpä RoPSilla on kertoimia suuremmat mahdollisuudet saada avauspelistä mukaansa ainakin piste. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, RoPS +0.5 kertoimella 1,95.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun KuPS – RoPS ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, RoPS +0.5. Jos RoPS voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos KuPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.