Liverpool – Huddersfield: ei totaalista nöyryytystä?

Valioliiga
Liverpool – Huddersfield
Perjantai 26.04 klo 22:00

Liverpoolilla on perjantaina helpoin mahdollinen vastus valioliigassa. Toki sen on voitettava ottelu säilyttääkseen mestaruusmahdollisuutensa elossa, mutta samalla ottelu toimii valmisteluna ensi viikon ensimmäistä Mestarien Liigan välierää, jossa vastassa on Barcelona. Huddersfield on käytännössä jo pudonnut, eikä sen tappioputkelle näy tässäkään loppua.

Jürgen Klopp saattaa jopa harrastaa tässä ottelussa hieman kierrätystä, sillä voiton pitäisi irrota heikommallakin kokoonpanolla ja samalla joukkueen tähtiosasto saisi tarpeellista huilia kauden huipennusta varten. Huddersfieldillä on edelleen loukkaantumisongelmia, ja Jan Siewert katsoo pelipäivänä, ketkä ovat kunnossa.

Ottelun kuva tulee olemaan hyvin Liverpool -painotteinen: Huddersfield ei kaiken järjen mukaan tule paljoa palloa pitämään. Vieraat tulevat kokeilemaan onneansa satunnaisilla vastaiskuilla, eikä niistäkään ole paljoa odotettavissa. Vieraiden maaliodottama on tässä todella matala.

Vetosuositus

Tästä ottelusta ei kaikella todennäköisyydellä tule mitään klassikkoa. Liverpool haluaa voittaa ja samalla pitää kaikki avainpelaajansa kunnossa seuraavaa matsia varten. Huddersfield haluaa pääasiassa välttää totaalisen nöyryytyksen Anfieldilla. Petsipappa antaa oljenkorren sille, ettei tässä paahdeta aivan veren maku suussa. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 3,5 maalia kertoimella 2,35.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Liverpool – Huddersfield ja kohteeseen Ottelussa alle 3,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kolme maalia, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.