Manchester Unitedin laitapuolustaja Diogo Dalot uskoo joukkueensa voittomahdollisuuksiin Barcelonan vieraana.

Mestarien liigan välieräjoukkueet ovat selviämässä, kun puolivälierien toiset osaottelut potkaistaan käyntiin tiistai-iltana. Manchester United tarvitsee sensaatiomaisen suorituksen päihittääkseen Barcelonan Camp Noulla. Espanjalaisseura nimittäin voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 1-0-lukemin.

Dalotin mielestä hänen joukkuetovereidensa tulisi inspiroitua neljännesvälierien comeback-voitosta PSG:n vieraana. Pariisilaiset voittivat vierasottelunsa 2-0-lukemin, mutta Manchester Unitedin 3-1-voitto Ranskan pääkaupungissa vei heidät lopulta jatkoon.

Portugalilaispuolustajan mielestä itseluottamus ja usko tulee johdattamaan heidät voittoon Barçan vieraana.

– Meidän on valmistauduttava 90 minuuttiin ja jatkoaikaan. Meidän on vain pelattava, keskityttävä itseemme ja uskottava [voittoon] loppuun saakka.

– Me olemme osoittaneet ettei kukaan tässä seurassa aio luovuttaa ja meillä on yhä se Pariisin ilta meidän mielessämme. Meidän on pidettävä se mielessämme uskon ja taistelutahdon kannalta saadaksemme haluamamme tuloksen.

– Kyseessä on eri ottelu ja eri joukkue, mutta meidän on pidettävä se mielessä motivaation vuoksi. Kun ajattelemme sitä [PSG-ottelua], haluamme vain laittaa sen takaisin päälle, tulla tänne ja tehdä sama. Olemme yhä positiivisia ja uskomme sen olevan mahdollista.