Napoli – Arsenal: Napolin on pakko painaa

Eurooppa-Liiga
Napoli – Arsenal
Torstai 18.04 klo 22:05

Napoli ja Arsenal kisaavat Eurooppa-Liigan välieräpaikasta Stadio San Paololla. Arsenal voitti ensimmäisen osaottelun suvereenisti 2-0 Emiratesilla. Ansaitun voiton jälkeen kuvio toiseen osaan on selkeä: Napolin on pakko painaa päälle ja Arsenal luottaa vastaiskujen voimaan. Ne voivat ollakin vaarallisia, sillä Arsenalin hyökkäyskalusto on iskussa.

Napoli on Serie A:ssa tukevasti toisena. Viikonloppuna se katkaisi orastavan voitottoman putken ja haki ansaitut pisteet putoamaan tuomitulta Chievolta. Nyt sen luovuus punnitaan toden teolla, sillä tulosta on synnyttävä jo hyvissä ajoin Arsenalia vastaan – ja tämä voi kostautua. Carlo Ancelottilta puuttuu tästä matsista pitkäaikaisemmat poissaolijat Raúl Albiol sekä Amadou Diawara.

Arsenalin Lucas Torreira otettiin vamman vuoksi vaihtoon Watfordia vastaan, mutta hänen odotetaan pelaavan tässä ottelussa. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi Arsenalilta puuttuu Denis Suarez. On mielenkiintoista nähdä, miten Unai Emery järjestelee joukkueensa – varsinkin hyökkäykseen on mahdollisia variaatioita.

Vetosuositus

Napoli on ottelussa selkeä suosikki, sillä Arsenal ei ole erityisen hyvä vierailija. Joka tapauksessa tässä on hyvät mahdollisuudet sille, ettei kotijoukkue saa revittyä eroa kiinni ja omissakin tulee kolisemaan. Vetosuositus on Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2,23. Veto on kiinni siis tasapelillä tai Arsenalin voitolla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Napoli – Arsenal ja kohteeseen Tuplamahdollisuus X2. Jos peli päättyy tasan tai Arsenal voittaa, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Napoli voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.