© Kuva:

Norwich – Blackburn: viihdyttävä nousumatsi luvassa

Championship
Norwich – Blackburn
Lauantai 27.04 klo 21:30

Lauantaina Carrow Roadilla valmistaudutaan bileisiin, sillä Norwichilla on tilaisuus varmistaa sarjanousunsa Valioliigaan myös matemaattisesti. Daniel Farken luotsaama Kanarialintujen parvi ei varmasti halua jättää mitään sattuman varaan, vaan haluaa hoitaa homman itse eikä vaivaudu odottamaan Leedsin ottelutulosta sunnuntai-iltapäivänä. Pääset osallistumaan Carrow Roadin tunnelmiin Unibet TV:n välityksellä suorana lähetyksenä!

Norwichin kaudesta on täkäläisissä medioissa kirjoitettu jo kaikki mahdollinen – Teemu Pukki yrittää edelleen rikkoa historiallista 30 maalin rajapyykkiä. Puhetta on jo ollut Norwichin maltillisista satsauksista tulevaan valioliigakauteen: Norfolkissa ei haluta toistaa täksi kaudeksi Valioliigaan nousseen Fulhamin virheitä. Fulham satsasi 100 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin ja tuloksena oli nolo mahalasku.

Blackburnin kausi on taputeltu ja joukkue sijoittuu taulukon keskivaiheille. Huomattavaa on, että Tony Mowbrayn Rovers on naputellut paineettomassa tilassa neljä perättäistä voittoa. Mikään suupala ei Blackburn siis ole Norwichille, jolle voittaminen on ollut viime kierroksilla yllättävän vaikeaa. Vaikka maaleja on syntynyt, omissakin on soinut vastaavaan tahtiin.

Vetosuositus

Norwichin kertoimet on painettu liian alas, eikä täysin ilman panosta pelaavan Blackburnin vetäminen kiinnosta. Yksi vaihtoehto on käyttää Unibetin kätevään Rakenna vetosi – toimintoon. Uudessa Bet builder -työkalussa voit valita vetoosi haluamasi elementit, jolloin saat yhden ottelun sisälle henkilökohtaisen vedon. Työkalu laskee kertoimesi sitä mukaa kun lisäät vetoosi ottelutapahtumia.

Varsinainen vetosuositus on Maaleja yhteensä yli 3,5 kertoimella 2,25.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Norwich – Blackburn ja kohteeseen Maaleja yhteensä yli 3,5. Jos ottelussa tehdään vähintään 4 maalia, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja tehdään enintään kolme, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.