Huuhkajien ensimmäisestä EM-karsintaryhmästä loukkaantumisen takia sivussa ollut Roman Eremenko oli keskiviikkona hyvällä pelipäällä Venäjän cupin välierien ensimmäisessä osaottelussa.

FK Rostovia edustava Eremenko, 32, teki 50. minuutilla avausmaalin 2-2-tasapeliin päättyneessä vierasottelussa Moskovan Lokomotivia vastaan. Lokomotivin maalivahti Guilherme torjui ensin Ivelin Popovin yrityksen, mutta Eremenko oli ensimmäisenä irtopallossa ja laukoi pelivälineen verkkoon.

Lokomotiv tuli noin varttia myöhemmin tasoihin Aleksei Miranchukin osumalla.

Rostov sai pilkun, kun Eremenkoa rikottiin rangaistusalueella pallontavoittelutilanteessa. Tilanne tarkistettiin videolta, mutta lopulta Popov pääsi tasoittamaan ottelun 11 metristä, kun kellossa oli 84 minuuttia.

Vieraiden harmiksi Lokomotiv tuli vielä tasoihin Ivan Novoseltsevin omalla maalilla.

Moskovan Lokomotiv ja FK Rostov kohtaavat välierien toisessa osaottelussa 15. toukokuuta. Toinen välieräpari pelataan FK Ural Ekaterinburgin ja Arsenal Tulan välillä. Ural Ekaterinburg voitti keskiviikkona ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 1-0.