Seurapomo vahvisti siirtomarkkinoiden kuuman nimen lähdön – Man United ja Bayern kintereillä

© Kuva: Getty Images

Maaliahneita hyökkääjiä ei kasva puissa. Siksi 23-vuotiaasta laitahyökkääjästä Nicolas Pépéstä on tullut siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Norsunluurannikon A-maajoukkuepelaaja teki Lillen 5-1 -voitossa PSG:stä maalin ja syötti kaksi. Osuma oli Pépélle Ranskan Ligue 1:ssa kauden 19:s. Maalisyöttöjä on kasassa 15. Pépé on Kylian Mbappén jälkeen sarjan toiseksi paras maalintekijä ja johtaa jopa selvällä erolla sarjan syöttötilastoa.

Lillen tehopakkauksesta ovat kiinnostuneet lukuisat suurseurat, ja huhuissa on mainittu ainakin Bayern Münchenin, Manchester Unitedin, Arsenalin ja PSG:n nimet. Transfermarktin mukaan Pépéstä saatetaan pyytää jopa 80 miljoonaa euroa.

Seuraavaksi jäämme odottamaan, mihin seuraan laitalinkki siirtyy, sillä Lillen puheenjohtaja Gérard Lopez vahvisti sunnuntai-iltana Telefootille, että Pépé tulee seuran jättämään.

– Neljä tai viisi pelaajaa lähtee seurasta kesällä. Nicolas Pépén lähtö on varmaa.

– Pépé on hintaluokassa, jolle emme voi sanoa ei. Valinta on hänen.