SJK:n haaviin uusi hyökkääjä Brasiliasta

© Kuva: Juha Tamminen

Brasilialaishyökkääjä Matheus Batista liittyy Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin kauden mittaisella lainasopimuksella brasilialaisesta Atlético Turabaosta.

Batista, 23, on brasilialaisen Gremion kasvatti ja pelannut urallaan Gremion kanssa Brasilian pääsarjaa sekä lainasopimuksella Euroopassa Portugalin pääsarjassa CD Tondelan riveissä. Hän liittyi SJK:n mukaan tänä viikonloppuna ja on käytettävissä tulevissa otteluissa. Siirtopaperit tehtiin ennen siirtoikkunan sulkeutumista viime viikolla.

– Otan tämän siirron suurena haasteena. Kaikki tämä mitä olen täällä nyt nähnyt kertoo, että seura on erittäin hyvin organisoitu ja fasiliteetit ovat hyvät, kommentoi Batista seuran tiedotteessa.

– Tutkin joukkueen pelaajia ja seuraa omatoimisesti jo etukäteen ja huomasin, että SJK:lla on ollut hieman vaikea kausi viime vuonna. Olen kuitenkin varma, että voin maaleillani auttaa seuraa ja joukkuetta voittamaan. Olen myös täysin varma, että tämä on oikea askel minulle urallani. Eli kokonaisuutena, olen siirtoon erittäin tyytyväinen, Batista jatkaa.

– Minut on myös otettu täällä hyvin lämpimästi vastaan, joten olen oikein iloinen ja haluan maksaa takaisin tämän lämpimän vastaanoton.

SJK:n valmennusjohto on myös tyytyväinen uudesta pelaajasta ja erityisesti pelaajan hyvästä asenteesta, jolla hän tulee mukaan.

– Batista on nuori pelaaja, ei liian nuori kuitenkaan, ja hän tulee Brasilian suurseurasta. Olen aika varma, että tämä on hyvä siirto ja hänellä on kova tahto näyttää mitä hän osaa, sanoo päävalmentaja Alexei Eremenko.

– Meillä on (brasilialaiset) Luis Fernando ja Nadson täällä, joten hän ei ole myöskään yksin ja on tärkeää, että täällä on joku kenen kanssa hän voi jutella äidinkielellään. Tämän siirron jälkeen alkaa tuntua siltä, että meillä on nyt kaikki menossa oikein hyvään suuntaan.

Batista on edustanut suurseura Gremiota vuodet 2012-2018 ja siirtyi Brasilian osavaltiosarjassa pelaavan Atlético Turabaon riveihin viime vuoden puolella. Hän pelasi vielä tämän vuoden alusta Turabaossa kahdeksan ottelua ja teki niissä yhden maalin. Viimeisin peli Turabaon paidassa on 17. helmikuuta.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.