Newcastlea ja Liverpoolia Valioliigassa edustanut José Enriqué on päihittänyt syövän. Entinen laitapuolustaja vahvisti uutiset Instagramissa maanantai-iltana.

Toukokuussa 2018 Enriquélla diagnosoitiin erittäin harvinainen aivokasvain, joka voisi viedä häneltä näön.

– Hei kaverit, minulla on tänään mahtavia uutisia. Sain juuri tiedon magneettikuvasta, joka otettiin puolitoista viikkoa sitten, Enrique kertoi.

– Saadessani tiedon minä ja (kumppanini) Amy olimme yhdessä, ja jopa koira – luulen niin – ymmärsi sen. Olimme niin onnellisia asiasta. Nyt voin katsoa eteenpäin, en enää taaksepäin, ja vain jatkaa taistelua. Kaikki on kunnossa ja täydellistä, kiitos kaverit.

Enrique pelasi 127 ottelua Newcastlelle, ennen kuin hän siirtyi seitsemällä miljoonalla eurolla Liverpooliin. Siellä hän pelasi 99 ottelua, ennen kuin hänen sopimuksensa päättyi ja Real Zaragoza toi espanjalaispelaajan takaisin kotimaahansa. Eläkkeelle hän jäi vuonna 2017.