Tottenhamin pelaaja sai tietää jatkopaikasta vasta pukukopissa: ”Luulin meidän pudonneen”

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Moussa Sissoko ei tiennyt joukkueensa edenneen Mestarien liigan välieriin ennen kuin valmennusryhmän jäsen kertoi hänelle, että Manchester Cityn viime hetken maali oli hylätty.

Mestarien liigassa nähtiin keskiviikkona modernin ajan klassikko-ottelu Manchester Cityn ja Tottenhamin välillä. Tottenham voitti ensimmäisen osan kotonaan 1-0 ja oli keskiviikkona kiinni jatkopaikassa vierasmaalisäännön turvin, kun tilanne oli 4-3 Cityn hyväksi.

Ensimmäisellä puoliajalla loukkaantunut ja vaihtoon tullut Sissoko palasi vaihtopenkille seuraamaan ottelua, mutta hän suuntasi takaisin pukukopin uumeniin, kun Raheem Sterling vei Cityn 5-3-johtoon toisen jakson lisäajalla.

Osuma hylättiin kuitenkin videotarkistuksen jälkeen paitsion takia. Tätä ei tiennyt Sissoko, joka lähti vaihtopenkiltä heti, kun Cityn ennenaikaiset juhlat alkoivat. Peli päättyi 4-3 ja Tottenham eteni vierasmaalisäännön turvin välieriin.

– Olin penkillä, kun näin 5-3-maalin. Olin niin vihainen, että palasin heti pukukoppiin, kommentoi Sissoko L’Equipelle.

– Olin yksin, kukaan ei saattanut minua koppiin. Ottelua ei näkynyt yhdestäkään televisiosta. Luulin, että putosimme. Sitten yksi valmennusryhmän jäsenistä tuli pukukoppiin ja sanoi minulle: ”Uskomatonta, me teimme sen!”

– Minä kysyin: ”Miten me teimme sen?” Sillä hetkellä hän kertoi minulle, että maali oli hylätty.

– Joten laitoin t-paidan päälleni, unohdin loukkaantumiseni ja juoksin ulos liittymään muiden mukaan. En halunnut jäädä paitsi niin historiallisen hetken juhlinnasta. Se oli uskomatonta, tunteellinen shokki.

Tottenham kohtaa välierissä Ajaxin, joka pudotti Juventuksen puolivälierävaiheessa yhteismaalein 3-2. Toisessa välieräparissa kohtaavat Barcelona ja Liverpool.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!