TPS:n joukkue valmis – sopimus kahdelle ulkomaalaisvahvistukselle

© Kuva: Getty Images

Ykkösen kauteen valmistautuva TPS tiedotti sunnuntaina joukkueensa olevan nyt kasassa. Viimeisinä palasina nimensä sopimuspaperiin laittoivat ulkomaalaisvahvistukset Aldayr Hernández ja Jessy Lando.

Kolumbialainen Hernández on 23-vuotias toppari, joka on pelannut viimeksi Libanonissa. Vasenjalkaisen Hernándezin CV:stä löytyy myös muutamia otteluita Kolumbian juniorimaajoukkueissa.

26-vuotias Lando on 190-senttinen puolustava keskikenttäpelaaja, joka voi pelata tarvittaessa myös puolustuksessa. Kongon Demokraattisessa Tasavallassa syntyneellä Landolla on myös Ranskan passi, sillä hän on kasvanut Pariisissa. Lando kävi nuorena läpi kreikkalaisen Panathinaikosin akatemian, ja on pelannut uransa aikana Belgian ja Kreikan toiseksi korkeimmilla sarjatasoilla.

Edustusjoukkueen rinkiin on nostettu myös kesäkuussa 16 vuotta täyttävä Onnipekka Pajula.

– Koko joukkue ja taustaryhmä ovat nyt koossa. On hieno asia, että saimme Aldayrin ja Jessy Landon sopimuksetkin nyt kuntoon. Pajula on nuori ja lupaava oman seuran kasvatti, joka on antanut lyhyen ajan sisään viitteitä tulevasta, TPS:n valmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi.

TPS:n sopimuspelaajat kaudella 2019:

Miikka Mujunen, Anton Lepola, Otto Schultz, Rasmus Holma, Aldayr Hernández, Kristian Heinolainen, Tatu Varmanen, Sami Rähmönen, Julius Perälä, Jessy Lando, Jesper Karlsson, Jonni Peräho, Juho Montola, Alim Moundi, Mika Mäkitalo, Matej Hradecky, Tomas Hradecky, Joakim Latonen, Jani Virtanen, Juho Salminen, Oskari Jakonen, Solomon Duah, Eliécer Espinosa, Onnipekka Pajula, Albijon Muzaci ja Mika Ääritalo.