Ykkösen kauteen valmistautuva TPS tiedotti sunnuntaina joukkueensa olevan nyt kasassa. Viimeisinä palasina nimensä sopimuspaperiin laittoivat ulkomaalaisvahvistukset Aldayr Hernández ja Jessy Lando.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
TPS 2019 ✅ TPS:n miesten edustusjoukkue on koossa sopimuspelaajien ja taustojen osalta Jalkapallon Ykkösen kaudelle 2019. TPS:n viimeiset uudet sopimuspelaajat ovat Aldayr Hernández ja Jessy Lando! Joukkuelista kotisivuilla: fc.tps.fi/fi/uutiset/tps… #FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV

Kolumbialainen Hernández on 23-vuotias toppari, joka on pelannut viimeksi Libanonissa. Vasenjalkaisen Hernándezin CV:stä löytyy myös muutamia otteluita Kolumbian juniorimaajoukkueissa.

26-vuotias Lando on 190-senttinen puolustava keskikenttäpelaaja, joka voi pelata tarvittaessa myös puolustuksessa. Kongon Demokraattisessa Tasavallassa syntyneellä Landolla on myös Ranskan passi, sillä hän on kasvanut Pariisissa. Lando kävi nuorena läpi kreikkalaisen Panathinaikosin akatemian, ja on pelannut uransa aikana Belgian ja Kreikan toiseksi korkeimmilla sarjatasoilla.

Edustusjoukkueen rinkiin on nostettu myös kesäkuussa 16 vuotta täyttävä Onnipekka Pajula.

Kalle Tamminen

@TotuusTamminen
Onnipekka Pajula, pistäkäähän kaikki nimi mieleen. Harvinaisen kypsän oloinen pelaaja 16-vuotiaaksi ja poika kyllä osaa tehdä maaleja. Debytoi melko varmasti #ykkönen alkavalla kaudella #FCTPS paidassa.

Saku-Pekka Sundelin

@SPSundelin
Pallo-Iirot häviää 7-0 treenimatsin TPS:lle Naantalissa. 15-vuotias Onnipekka Pajula teki kaksi maalia. Mitäköhän Iirojen kaudesta tulee.

– Koko joukkue ja taustaryhmä ovat nyt koossa. On hieno asia, että saimme Aldayrin ja Jessy Landon sopimuksetkin nyt kuntoon. Pajula on nuori ja lupaava oman seuran kasvatti, joka on antanut lyhyen ajan sisään viitteitä tulevasta, TPS:n valmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi.

TPS:n sopimuspelaajat kaudella 2019:

Miikka Mujunen, Anton Lepola, Otto Schultz, Rasmus Holma, Aldayr Hernández, Kristian Heinolainen, Tatu Varmanen, Sami Rähmönen, Julius Perälä, Jessy Lando, Jesper Karlsson, Jonni Peräho, Juho Montola, Alim Moundi, Mika Mäkitalo, Matej Hradecky, Tomas Hradecky, Joakim Latonen, Jani Virtanen, Juho Salminen, Oskari Jakonen, Solomon Duah, Eliécer Espinosa, Onnipekka Pajula, Albijon Muzaci ja Mika Ääritalo.