JJK:n seuralegenda Mikko Manninen jatkaa auttamassa jyväskyläläisiä myös kolmosessa. Seura vahvistaa 33-vuotiaan laiturin allekirjoittaneen sopimuksen kaudesta 2019.

Manninen liittyi JJK:hon jo ensimmäisen vuonna 1996 11-vuotiaana. Seuraikoni vietti 2000-luvulla veikkausliigakausia myös FC Hakassa ja TPS:ssä ennen vuoden 2010 paluuta Jyväskylään.

Manninen on kokonaisuudessaan pelannut urallaan 10 kautta Veikkausliigaa ja neljä kautta Ykköstä. Kolmosessa jatkaminen kotiseurassa on miehelle vain harrastuspesti.

Keski-Suomalainen kertoi artikkelissaan, ettei Manniselle makseta sopimuksesta korvausta.

Leipänsä Manninen ansaitsee Naisten liigassa JyPK:n valmentajana.

– Päätyöni on viedä eteenpäin JyPK:n valmennusta sekä tarjota keskisuomalaiselle jalkapalloyleisölle ilonhetkiä liigatason jalkapallon parissa. Kun samalla on mahdollisuus auttaa itselleni tärkeää seuraa JJK:ta pelillisen panoksen muodossa, niin totta kai se kiinnostaa, koska olen hyvässä kunnossa ja haluan vielä nauttia pelaamisesta niin kauan kuin se on mahdollista, Manninen perusteli sopimustaan JJK:n tiedotteessa.

JJK Jyväskylä ry:n jäsen Janne Särkkä uskoo Mannisen jatkopäätöksen olevan Kolmosen tasolle erittäin kova.

Manun merkitystä ja roolia kentällä ei varmastikaan tarvitse sen kummemmin jalkapalloa seuranneille avata. Sen voi varmaksi sanoa, että olemme tässä vaiheessa napanneet isoimman kalan mitä on Kolmosen joukkueiden perhoihin vähään aikaan tarttunut, Särkkä kehui ikonin päätöstä.