Kreikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Kissamikosissa, viime kauden pelannut Roope Riski on jättänyt seuran ja palaa takaisin emoseuransa St. Pöltenin riveihin.

Riski pelasi Kreikassa lainalla. Hyökkääjä iski sarjassa 22 ottelussa seitsemän maalia, joiden lisäksi osumia tuli kolme Kreikan cupissa. Riskillä on voimassa oleva sopimus itävaltalaisen St. Pöltenin kanssa myös ensi kaudesta.

Kissamikos sijoittui Kreikan divarissa lopulta kuudenneksi. Riski sai peliaikaa kohtalaisesti Kissamikosin riveissä.

Riskin oikeudet omistava St. Pölten on ennen viimeistä kierrosta Itävallan pääsarjan ylemmässä jatkosarjassa kuudentena. Nähtäväksi jää, minkälaisen roolin Riski mahdollisesti saa ensi kaudella Itävallassa vai viekö tie jälleen lainalle jonnekin muualle.

Riski pelasi vielä kaudella 2016 SJK:n riveissä voittaen Veikkausliigan maalikuninkuuden 17 osumallaan. Kaudella 2015 Riski tuli kesken kauden Seinäjoelle ja teki tärkeitä osumia, kun SJK juhli seurahistorian ensimmäistä ja tähän asti viimeistä suomenmestaruuttaan. Riski on pelannut urallaan myös A-maajoukkueessa viisi ottelua. Edellisen kerran Riski nähtiin Huuhkajissa joulukuussa 2016, kun hän oli vaihtopenkillä Ukrainaa vastaan.