Suomalaispuolustajat Joona Toivio, Juhani Ojala ja Kari Arkivuo pääsevät viimein yhtä aikaa avaukseen Häckenissä, kun joukkue kohtaa tänään keskiviikkona Ruotsin pääsarjassa, Allsvenskanissa, Kalmarin.

Kolmikko on nimetty Häckenin avaukseen kello 20.00 alkavaan otteluun.

Toivio, 31, siirtyi Häckeniin puolalaisesta BB Termalica Niecieczasta viime kesänä. Hän on ehtinyt pelata Häckenissä 20 ottelua, mutta Toivio on ollut sekä Arkivuon, 35, että Ojalan, 29 kanssa samaan aikaan kentällä vain noin kymmenen minuuttia. Arkivuo ja Ojala tulivat viime lokakuussa vaihdosta viimeisiksi minuuteiksi sisään 2-1-voitossa IK Siriusta vastaan Toivion pelatessa täydet minuutit.

Arkivuo on pelannut Häckenissä vuodesta 2010 ja Ojala vuodesta 2017 lähtien.

Kuluvalla kaudella Toivio on pelannut Häckenin kaikissa sarjapeleissä täydet minuutit. Arkivuo pelasi kauden ensimmäiset minuuttinsa edellisellä kierroksella Östersundia vastaan. Ojala saa kauden ensimmäiset minuuttinsa tänään.