Eurooppa-Liiga
Arsenal – Valencia
Torstai 02.05 klo 22:00

Eurooppa-Liigan välierissä vastakkain on heitetty Arsenal ja Valencia. Molemmat ovat olleet suoraan sanottuna surkeita kotimaan liigoissaan viime aikoina. Arsenalille Eurooppa-Liiga on myös ainoa keino voittaa tällä kaudella jotakin – Valencia pelaa Copa del Reyn finaalissa. Panokset ovat korkeat ja hinku finaaliin kova molemmilla joukkueilla.

Arsenalin tarvitsee tehdä tähän otteluun ryhtiliike: joukkue on liigassa peräti kolmen ottelun tappioputkessa. Viime viikonloppuna Leicester möyhensi tykkimiehet selityksittä 3-0. Viimeisin Arsenalin hyvä esitys on itse asiassa Eurooppa-Liigan puolivälieristä Napolia vastaan. Kokoonpanorintamalla on selkeitä poissaoloja mm. Aaron Ramsey, Danny Welbeck ja Héctor Bellerin. Mesut Özilin ja Nacho Monrealin tilanne on epävarma.

Valencialla ei mene La Ligassa tällä hetkellä juurikaan paremmin. Mestarien Liigaan oikeuttava sarjasijoitus uhkaa jäädä unelmaksi, kun tappiot seuraavat toisiaan. Viime sunnuntaina Valencia oli pettymys kotiottelussaan Eibaria vastaan. Kokoonpanoissa Geoffrey Kondogbian ja Denis Cheryshevin odotetaan edelleen olevan pois. Frances Coquelin on pelikiellossa. Cristiano Piccinin tilannetta tarkastellaan vielä ennen peluutuspäätöstä

Vetosuositus

Arsenal on tehnyt sekä Valioliigassa että Euroopan kentillä parhaat suoritukset kotonaan. Viimeaikaisista vaikeuksista huolimatta Petsipappa pitää Arsenalia selkeänä kotisuosikkina ja vetosuositus on Arsenal voittaa ottelun kertoimella 2,02.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Arsenal – Valencia ja kohteeseen Arsenal voittaa ottelun. Jos Arsenal voittaa ottelun, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Valencia voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.