Bayern-pomo myöntää Leroy Sanén hankinnasta tulevan vaikeaa – nyt huhuissa myös toinen Atlético Madridin pelaaja

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Arjen Robbenin ja Franck Ribéryn lähdöt jättivät Bayern Münchenin hyökkäyksen laidoille valtavat aukot. Toista noista aukoista halutaan paikata Manchester Cityn saksalaispelaaja Leroy Sanélla, jota kohtaan kokemansa kiinnostuksen Bayernin nokkamiehet ovat jo myöntäneetkin.

Nyt Bayernin puheenjohtaja Uli Hoeneß on kuitenkin todennut 23-vuotiaan Sanén hankinnasta tulevan taloudellisesti ”erittäin hankalaa”.

– En tunne vielä tarkkoja lukuja, mutta luulen, että talousraamien puolesta siirron toteutumisesta tulee hyvin vaikeaa. Koko paketti on hankala, Hoeneß harmitteli Sport Bildille.

Hoeneß sanoi jo alkukesästä, että Bayern Münchenin ennätyssiirtosummaa, Lucas Hernándezista maksettua 80 miljoonaa euroa ei tultaisi tänä kesänä enää ylittämään. Ei ole mitenkään selvää, että 80 miljoonaa riittäisi Sanén hankkimiseen, joten Hoeneß saattaisi joutua vielä sanansa syömään. Lisäksi Sanélle pitäisi luultavasti maksaa yli 10 miljoonan euron bruttovuosipalkkaa.

Lucas Hernández siirtyi Bayerniin Atlético Madridista, ja Sport Bildin mukaan Bayern saattaa käydä kalassa samassa seurassa vielä toistamiseenkin. Lehti kertoo nimittäin Bayernin jo tehneen tarjouksen Atléticossa loistavan kauden pelanneesta keskikenttäpelaaja Rodrigosta. 22-vuotiaan Rodrigon sopimuksessa on 70 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Lähde: Transfermarkt


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!