Borussia Dortmund hankki Saksan maajoukkuepelaajan – yksi Bundesliigan nopeimmista pelaajista

© Kuva: Getty Images
Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Jo joitain viikkoja huhuttu siirto on nyt virallisesti paketissa. Borussia Dortmund tiedotti tiistaina tehneensä viisivuotisen sopimuksen vasemman laitapuolustajan Nico Schulzin kanssa.

26-vuotias Schulz siirtyy Dortmundiin Hoffenheimista. Kickerin tietojen mukaan Dortmund maksaa pelaajasta sopimuksessa olleen ulosostohinnan 30 miljoonaa euroa. Dortmundin tiedotteessa siirtosummaa ei tosin vahvisteta. Mikäli median esittämä tieto korvauksesta pitää paikkansa, tulee Schulzista André Schürrlen ohella Dortmundin seurahistorian kallein hankinta.

– Nico Schulz on puolustaja, joka on tehnyt viime vuosina selkeän kehitysloikan. Saksan maajoukkueen tavoin mekin tulemme hyötymään hänen fysiikastaan, temmostaan ja dynaamisuudestaan. Pelaaja, jolla on hänen taistelutahtonsa ja menestysjanonsa tekisi mille tahansa joukkueelle hyvää, Dortmundin urheilujohtaja Michael Zorc kommentoi.

Schulz teki päättyneellä bundesliigakaudella yhden maalin ja antoi kuusi maalisyöttöä. Dortmundin tiedotteen mukaan hän lukeutuu koko Bundesliigan nopeimpiin pelaajiin. Hän mittautti kauden aikana huippunopeudekseen lähes 35 km/h.

Saksan maajoukkueessa pelaamissaan kuudessa ottelussa Schulz on tehnyt kaksi maalia.

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliHJK kriisissä! Peliyhtiö laski entisestään Mika Lehkosuon potkujen kertoimia – HJK:n hallitus kokoontuu pian
Seuraava artikkeliNimekkäät huippuvalmentajat palaamassa Serie A:han – Entä miten Frank Lampard liittyy kuvioon?