Eintracht Frankfurt lähtee vahvistuneena toiseen välieräpeliin – sairastuvalta mieluisia uutisia

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt saa kolme tärkeää pelaajaa mukaan illan otteluunsa Chelseaa vastaan. Joukkueet kohtaavat Eurooppa-liigan välierien toisessa osaottelussa Stamford Bridgella Lontoossa. Ottelu alkaa kello 22.00, ja sitä voi seurata suorana C Moren kautta. Ensimmäinen osa päättyi Frankfurtissa Commerzbank-Arenalla 1-1-tasapeliin.

Keskikenttäpelaaja Sebastian Rode ja hyökkääjä Sébastien Haller harjoittelivat muun joukkueen mukana keskiviikkona. Ensimmäisessä osassa pelikiellossa ollut hyökkääjä Ante Rebić on myös käytettävissä.

Rode, 28, oli sivussa edellisestä sarjapelistä loukkaantumisen takia. Hän on tiettävästi pelikunnossa, mutta päävalmentaja Adi Hütter ei uskaltanut Bildin mukaan arvioida, pelaako keskikenttäpelaaja tänään täydet minuutit.

Haller, 24, on ollut sivussa Eintrachtin yhdeksästä edellisestä ottelusta vatsalihasvamman takia, mutta päävalmentaja Hütter sanoi, että Haller on harjoitellut ilman kipuja ja pärjännyt hyvin. Vielä ei tiedetä, meneeko Haller suoraan avaukseen, mutta penkillä hänen odotetaan olevan.

Laitapuolustaja Jetro Willems taas on jätetty ”urheilullisista syistä” kotiin. Willems, 25, aloitti viime viikonloppuna Eintrachtin keskikentällä 1-6-tappiossa Bayer Leverkusenia vastaan, mutta hänet ja Evan N’Dicka otettiin jo 37. minuutilla vaihtoon.

Illan toisessa välieräottelussa kohtaavat Valencia ja Arsenal, joka voitti ensimmäisen osan kotonaan 3-1.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.