Urheilujargon vaikuttaa usein olevan jotain, joka opetetaan urheilijanaluille jo juniorien kesäleireillä tai viimeistään urheilulukiossa. ”Tehdään parhaamme”, ”kiitos kuuluu koko joukkueelle”, ”ei ollut paras päivämme”, blaa-blaa-blaa ja muuta unilääkemateriaalia.

Nottingham Forestin Mestaruussarja-joukkueessa pelannut Joe Lolley taisi kuitenkin lintsata tunnilta silloin, kun urheilujargonia opetettiin. Lolley valittiin perjantaina Nottinghamin kauden pelaajaksi, ja hän kiitteli Twitterissä asiaankuuluvaan tyyliin seuran kannattajia.

– Kiitos kaikille minua äänestäneille, ja kiitos tuestanne koko kauden ajan. Se merkitsee minulle todella paljon, Lolley kirjoitti.

Sitten seurasikin jotain aivan muuta. Tässä vaiheessa kiitellään tavallisesti taustahenkilöstöä ja pelikavereita, mutta Lolley valitsi toisen tien.

– Haluan myös rehellisesti kiittää en yhtikäs ketään kanssapelaajistani, sillä tämä on henkilökohtainen palkinto. Luuserit.

Sosiaalisessa mediassa Lolleyn twiitti sai riemastuneen vastaanoton. Kolmessa päivässä twiitti on saanut yli 34 000 tykkäystä, yli 7 000 uudelleentwiittausta ja reilut 400 kommenttia.

– There’s no i in ‘team’, but there are five in ‘individual brilliance’, kirjoitettiin yhdessä tykätyimmistä vastauksista.

26-vuotias Lolley siirtyi Nottinghamiin tammikuussa 2018 Huddersfieldista.