Valioliiga
Everton – Burnley
Perjantai 03.05 klo 22:00

Toiseksi viimeinen valioliigakierros potkaistaan käyntiin Liverpoolissa: Everton isännöi Burnleytä iltaottelussa. Molempia joukkueita yhdistää samankaltainen kehityskaari kauden aikana: alkukaudesta oli vaikeaa, mutta otteet ovat parantuneet kauden edetessä kohti loppuaan. Everton tulee sijoittumaan sarjan paremmalle puoliskolle ja Burnley on jo varmistanut sarjapaikkansa ensi kaudeksi.

Moni muistaa Evertonin huippuesityksen Manchester Unitedia vastaan pari viikkoa sitten. Viime viikolla joukkue jäi Crystal Palacea vastaan maalittomaan tasapeliin, vaikkei vierasvoittokaan olisi ollut vääryys. Kaikki eivät Marco Silvan tyylistä pidä, mutta tästä kaudesta hän selvisi kuivin jaloin joukkueensa kanssa. Tähän otteluun Silva tekee tuskin ihmeellisiä muutoksia kokoonpanoon.

Burnleyn kauden yhtenä käännekohtana voi mainita Tom Heatonin paluun tolppien väliin vuodenvaihteessa. Luotettava maalivahti sai itseluottamuksen tarttumaan muuhunkin joukkueeseen ja lopulta sarjapaikan uusiminen oli selvä tapaus. Burnley on viime otteluissaan haastanut upeasti sarjan kovimpia joukkueita, eikä Sean Dychen joukkue aio kumarrella Evertoniakaan.

Vetosuositus

Petsipappa odottaa tiukempaa matsia kuin markkinat. Everton ei ansaitse ihan 60% suosikkiasemaa, joten lähdetään Burnleyn kyytiin ja toivotaan joukkueelle vähintään pistettä tänään. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Burnley +0.5 kertoimella 2,48.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Everton – Burnley ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Burnley +0,5. Jos ottelu päättyy tasan tai Burnley voittaa, saat 248 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Everton voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.