HJK julkaisi Mika Lehkosuon jäähyväisterveiset: ”Rehellisyys yksi tärkeistä arvoistani”

© Kuva: Juha Tamminen

Mika Lehkosuon reilut viisi vuotta kestänyt rupeama HJK:n päävalmentaja tuli päätökseensä tänään, 22. toukokuuta 2019. ”Banan” potkuja oli ehditty odotella jo jonkin aikaa, sillä Klubin alkukausi on ollut erittäin vaisu.

Nyt HJK:n johtoporras päätti reagoida, ja Lehkosuo korvattiin Toni Koskelalla. Tilaisuudessa kiiteltiin kuitenkin vuolaasti Lehkosuon vuosien aikana tekemää työtä ja valmentajasta puhuttiin muutenkin tyylikkään kunnioittavaan sävyyn.

HJK julkaisi myös Twitter-tilillään Lehkosuon jäähyväisterveiset HJK:n faneille ja muulle seurayhteisölle. Näin Lehkosuo kirjoittaa avoimen rehellisessä kirjeessään:

– Tervehdys kaikille!

– Rehellisyys on yksi tärkeistä arvoistani. Rehellisyys muita ihmisiä kohtaan, rehellisyys asioita kohtaan ja rehellisyys itseäni kohtaan.

– Todellisuus on, että alkukausi sujui tuloksellisesti todella huonosti. Joukkue on kuitenkin tehnyt paljon laadukasta ja sitoutunutta työtä tammikuusta lähtien. Kun yksi ovi menee kiinni, toinen ovi aukeaa, niin seuralle, joukkueelle kuin minullekin. Kuluvaa kautta on vielä paljon jäljellä, tavoitteiden saavuttaminen on todellakin mahdollista.

– Muutama sana kaikille HJK:n faneille ja kannattajille: menkää kannustamaan ja tukemaan joukkuetta, he tekevät aina kaikkensa, jotta teillä ja muillakin olisi intohimoisia ilonhetkiä. Fanit ovat oikeasti se 12. pelaaja!!

– Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia upeita ihmisiä HJK:n yhteisössä. Kiitos pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, fanit ja kaikki muutkin joiden kanssa olen saanut kunnian työskennellä. Toivotan Toni Koskelalle ja koko HJK:n yhteisölle menestystä kuluvalle kaudelle ja tuleville kausille.

– Elämä jatkuu,

Mika Lehkosuo

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle FC Honka - HJK 21.09.2019

1
X
2
Bonus