© Kuva:

HJK – KPV: elämää Lehkosuon jälkeen

Veikkausliiga
HJK – KPV
Sunnuntai 26.05 klo 18:30

Sunnuntaina Töölössä valmentajanvaihdoksen läpikäynyt HJK isännöi sarjassa jumbona olevaa KPV:tä. Molemmilla on tilanne tiivistettynä täysin sama: pisteitä pitäisi saada ja pian sittenkin. Tämä ottelu on hyvin mielenkiintoinen: miltä HJK näyttää Mika Lehkosuon jälkeen?

HJK:n viikko oli siis sangen tapahtumarikas. Rökäletappio FC Lahdelle oli johdolle viimein liikaa ja Lehkosuo laitettiin kilometritehtaalle. Tilalle otettiin oma poika takaisin Rovaniemeltä: Toni Koskela yrittää nyt saada Klubin peliin ryhtiä. Myös apuvalmentaja Jani Sarajärvi veti johtopäätöksensä ja jätti seuran. Koskelan valmennustiimi muotoutuu alkukesän aikana. HJK:n perusongelmiin ei välttämättä ole nopeita ratkaisuja. Joukkueen olisi luotava enemmän tekopaikkoja ja joukkueen hyökkääjien olisi tehtävä, mistä heille maksetaan: maaleja.

Klubilla on sinällään Suomen oloihin tasokas nippu ja tasoeroa KPV:hen on kylliksi. Joukkueen rutinoimattomuus Veikkausliigaan on kostautunut ja otteista on uupunut tasaisuus. Kahdesta viime ottelusta on sentään saatu pisteet FC Lahtea ja HIFK:iä vastaan. Kentän huonokuntoisuudesta johtuen ei esim. HIFK-pelistä saatu täyttä kuvaa joukkueen tämänhetkisestä tilanteesta: peliä piti yksinkertaistaa huomattavasti Keskuskentän perunapellolla.

Vetosuositus

Vaikka Klubin ongelmat ovat syvemmällä, joskus pelkkä valmentajanvaihto avaa ketsuppipullon. Näin voi käydä sunnuntaina kotistadionilla ja KPV on oikeastaan sopivin mahdollinen vastus uuden alun koittaessa. Siksi runsasmaalisuus maistuu tässä ottelussa. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,80.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – KPV  ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.