Jalkapallo osoitti suuruutensa – Tottenham-sankari ei voi katsoa maaliaan liikuttumatta

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Keskiviikko 8.5. oli Lucas Mouran ilta. Tottenhamin brassihyökkääjä teki 45 minuutissa Ajaxin verkkoon hattutempun ja vei Spursin ensi kertaa seurahistoriassa Mestarien liigan loppuotteluun.

Ottelun jälkeen Moura oli haluttu mies haastatteluihin. Kaikkein tunteikkain haastattelu oli epäilemättä kuitenkin, kun Esporte Interativo antoi miehelle kännykän ja kuulokkeet, ja näytti Mouralle tämän tekemän ratkaisumaalin raivokkaasti ja tunteikkaasti portugaliksi selostettuna.

Lienee sanomattakin selvää, ettei Moura kyennyt katsomaan voittomaaliaan äidinkielellään selostettuna ilman liikuttumista. Hyökkääjä nieleskeli jonkin aikaa kyyneliään, kunnes alkoi kiitellä tuttuun tapaan perhettään, ystäviään ja kaikkia muitakin asianosaisia.

Tämä ilta ei taida 26-vuotiaan Lucas Mouran mielestä unohtua ikinä.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!