Kitkaa rattaissa? Mitä HJK-hankinnan tyly some-päivitys merkitsee?

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan mestaruutta puolustava HJK pelasi tiistaina jo kuudennen perättäisen voitottoman ottelunsa. Moisia sarjoja ei Klubin lähihistoriasta kovin runsaasti löydy. VPS:n vieraana Vaasassa otteet näyttivät jo paremmilta, mutta tuloksena oli lopulta kuitenkin vain yksi piste Vepsun lisäajan dramaattisen tasoitusmaalin myötä (lue ottelusta lisää).

Rauhattomuus on lisääntynyt kannattajien keskuudessa, ja HJK:n täksi kaudeksi lainaaman venäläishyökkääjän Ivan Tarasovin some-päivitys saa miettimään, onko myös joukkueen sisällä kitkaa? Zenitistä lainattu nuorukainen latasi Instagramiin kuvan itsestään istumassa lukkojen takana, ja lisäsi kuvatekstiksi: ”Istun häkissä”.

Kuva teksteineen jättää paljon tulkinnanvaraa, mutta sekin lienee yksi mahdollisuus, että Tarasov purki siten tyytymättömyyttään vähäiseen peliaikaansa. Harjoituskaudella edukseen esiintynyt Tarasov vietti Vaasassa jälleen koko ottelun vaihtopenkillä. Sarjakauden alla Tarasov teki kaksi maalia pelissä Allsvenskanin Hammarbytä vastaan.

Kaiken kaikkiaan 19-vuotias Tarasov on pelannut HJK:n kahdeksassa veikkausliigaottelussa toistaiseksi vain 69 minuuttia. Avauskokoonpanossa hän ei ole ollut kertaakaan. Jonkinlaisesta koirankopituksesta voi siis ainakin spekuloida.

HJK on tehnyt kahdeksassa ottelussaan vain seitsemän maalia. Ainoa yli yhteen maaliin pystynyt pelaaja on kaksi maalia viimeistellyt Evans Mensah, jonka maaleilla HJK voitti Interin sarja-avauksessa 2-1. Muun muassa Marco Bueno ja Eetu Vertainen ovat edelleen maaleitta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.