Lähde: AC Milanin pelaaja saapui harjoituksiin tunnin myöhässä – seura antamassa jättisakon

© Kuva: Getty Images

AC Milan antaa keskikenttäpelaajalleen Tiemoué Bakayokolle 90 000 euron sakon, koska hän saapui keskiviikkona tunnin myöhässä harjoituksiin, kertoo Sport Mediaset.

Bakayoko, 24, selitti tiettävästi myöhästymisensä sillä, että häneltä loppui bensiini matkalla harjoituksiin. Selitys ei Milanille kelvannut.

Mediasetin mukaan Milan on kyllästynyt ranskalaispelaajan viime aikojen toimintaan ja aikoo jättää käyttämättä Bakayokon sopimuksessa olevan 35 miljoonan euron osto-option. Hän pelaa Milanissa lainalla Chelseasta.

Huhtikuun puolivälissä Bakayoko ja hänen joukkuekaverinsa Franck Kessie olivat otsikoissa, kun he tuulettivat Milanin voittoa Laziosta esittelemällä Lazion topparin Francesco Acerbin paitaa kuin pokaalia yleisölle.

Acerbi oli ennen ottelua sanonut haastattelussa, että Laziota ja Milania on ”turha verrata”, koska Lazio on vahvempi joukkue. Bakayoko vastasi puolustajalle sosiaalisessa mediassa kirjoittamalla: ”Ok, Acerbi. Nähdään lauantaina (ottelupäivänä)”.

Joukkueiden kohtaamisen jälkeen Acerbi vaihtoi pelipaitoja Bakayokon kanssa haudatakseen sotakirveen, mutta Bakayoko lähtikin tuulettamaan paita mukanaan Milanin kannattajien eteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.