AC Milan antaa keskikenttäpelaajalleen Tiemoué Bakayokolle 90 000 euron sakon, koska hän saapui keskiviikkona tunnin myöhässä harjoituksiin, kertoo Sport Mediaset.

Bakayoko, 24, selitti tiettävästi myöhästymisensä sillä, että häneltä loppui bensiini matkalla harjoituksiin. Selitys ei Milanille kelvannut.

Mediasetin mukaan Milan on kyllästynyt ranskalaispelaajan viime aikojen toimintaan ja aikoo jättää käyttämättä Bakayokon sopimuksessa olevan 35 miljoonan euron osto-option. Hän pelaa Milanissa lainalla Chelseasta.

Huhtikuun puolivälissä Bakayoko ja hänen joukkuekaverinsa Franck Kessie olivat otsikoissa, kun he tuulettivat Milanin voittoa Laziosta esittelemällä Lazion topparin Francesco Acerbin paitaa kuin pokaalia yleisölle.

SPORF

@Sporf
📆 Friday:

🗣 Acerbi: “We are stronger, there is no comparison to individuals.”

👀 Bakayoko: “See you Saturday”

📆 Saturday:

⚽️ Kessi scores the winner for @ACMilan

😱 A brawl breaks out, Bakayoko & Acerbi swap shirts at the end.

🤷‍♂️ Bakayoko celebrates with his shirt.

Acerbi oli ennen ottelua sanonut haastattelussa, että Laziota ja Milania on ”turha verrata”, koska Lazio on vahvempi joukkue. Bakayoko vastasi puolustajalle sosiaalisessa mediassa kirjoittamalla: ”Ok, Acerbi. Nähdään lauantaina (ottelupäivänä)”.

Joukkueiden kohtaamisen jälkeen Acerbi vaihtoi pelipaitoja Bakayokon kanssa haudatakseen sotakirveen, mutta Bakayoko lähtikin tuulettamaan paita mukanaan Milanin kannattajien eteen.