Lähteet: Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen lukuisien huippunimien perässä

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa ensi kaudella pelaava Bayer Leverkusen etsii uusia vahvistuksia. Lukas Hradeckyn tähdittämällä bundesliigaeuralla on tähtäimessä useamp pelaaja.

Marcan tietojen mukaan Leverkusen on kiinnostunut Real Madrid -lupaus Martin Ödegaardista. 20-vuotias norjalainen pelasi tämän kauden lainalla Hollannissa Vitesse Arnhemissa. Keskikenttäpelaaja tilastoi yhdeksän maalia ja antoi 12 maalisyöttöä.

Kicker puolestaan uutisoi Leverkusenin tavoittelevan myös Hoffenheimin 22-vuotiasta Nadiem Amiria. Saksalainen olisi saatavilla 15 miljoonan euron hintaan. Toisena vaihtoehtona saksalaislehti mainitsee samasta seurasta Kerem Demirbayn.

L’Equipe nostaa Ranskassa esille myös Arsenal-toppari Laurent Koscielnyn. 33-vuotiaan ranskalaisen sopimus Tykkimiesten kanssa on loppumassa.

Koscielnyn perässä ovat olleet myös Rennes, AS Monaco ja AC Milan. Leverkusen on kuitenkin näistä seuroista ainoa, jolla on tarjota Mestarien liigan otteluja.

L’Equipe mainitsee myös Lyon-hyökkääjä Martin Terrierin kiinnostavan Leverkusenia. 22-vuotiaan ranskalaisen jatkosopimusta kuitenkin pidetään todennäköisenä.