Toista vuotta peräkkäin Valioliigan voittanut Manchester City ei aio jäädä lepäämään laakereille tulevallakaan kaudella. Daily Mailin tietojen mukaan manageri Pep Guardiolalla olisi käytössään 230 miljoonan euron siirtokassa tulevia vahvistuksia varten.

Guardiolalla on suunnitelmissa värvätä neljä uutta korkean profiilin pelaajaa. Tähtäimessä on yksi puolustaja, kaksi keskikenttäpelaajaa ja yksi hyökkääjä.

Keskikentän pohjalle City havittelee Atlético Madridin Rodria. Seuran urheilujohtaja Txiki Begiristain on käynyt henkilökohtaisesti tarkastamassa espanjalaispelaajan tilannetta.

City tarvitsee pelipaikalle kilpailua 34 vuotta täyttävälle Fernandinholle. Rodrin sopimuksessa on 69 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Seura on tarkkaillut myös hyökkäykseen Eintracht Frankfurtin Luka Jovicia. 21-vuotias hyökkääjä on mättänyt tällä kaudella 17 maalia Bundesliigassa. Frankfurtin hiljattain Benficalta pysyvästi itselleen ostama serbi on ollut erityisesti Real Madridin kiikarissa.

Jovic arvioidaan 58 miljoonan euron arvoiseksi. Frankfurt todennäköisesti hylkää tarjoukset hyökkääjästä, mikäli seura selviää Mestarien liigaan.

Toppariksi Cityn ykkösehdokas on Ajax-kapteeni Matthijs de Ligt. Hollannin 19-vuotias maajoukkuemies on kuitenkin myös Barcelonan kiinnostuksen kohde.

Guardiola ihailee myös Leicesterin puolustajaa Harry Maguirea, joka toimisi kakkosvaihtoehtona.

[readmore from=Manchester-City]

Neljäntenä Guardiola havittelee keskikentälle luovaa pelaajaa, jota tarvittaisiin erityisesti Ilkay Gündoganin lähtiessä. Ehdokkaana olisi Lyonin 20-vuotias pelintekijä Houssem Aouar.

Mestarien liigassa Cityn lohkovaiheessa kohdannut Aouar on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia Ranskan liigassa ja maalisyöttöjä on kertynyt kuusi.