Manchester City – Leicester: vielä kaksi voittoa tarvitaan

Valioliiga
Manchester City – Leicester
Maanantai 06.05 klo 22:00

Manchester Cityllä on valioliigassa vielä kaksi ottelua jäljellä ja ne voittamalla se varmistaa mestaruutensa. Kilpajuoksu Liverpoolin kanssa on ollut hengästyttävää seurattavaa ja näiden kahden joukkueen ylivertaisuus vain korostuu, kun sitä vertaa muiden suurten taaperrukseen Champions League -paikoista kisailtaessa. Kolmantena majailevaan Chelseaan on eroa yli 20 pistettä.

Manchester Cityllä on 12 ottelun voittoputki alla Valioliigassa. Koko kaudella se on voittanut 30 ottelua sarjassa. Käsittämättömiä lukuja molemmat ja Pep Guardiola aikoo jatkaa voittoputkea vielä sarjan loppun asti. Leicester ei ole kaikkein kevein mahdollinen vastus – sillä on tulivoimaa ja se kaatoi hienolla esityksellä Arsenalin 3-0. Silti City on ottelussa megasuosikki. Ainakin Kevin De Bruyne ja Claudio Bravo huilaavat isänniltä.

Leicesterin hyökkäys Jamie Vardyn johdolla on kyllä pelote kelle tahansa. Puolustus ei ole aivan yhtä mainio ja siinä onkin suurin ero top 6 -joukkueiden ja Leicesterin välillä. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja Brendan Rodgersilla on maanantaina valinnanvaraa, sillä ainoastaan Daniel Amartey on loukkaantuneena.

Vetosuositus

Ottelussa tullaan mitä todennäköisimmin näkemään maaleja. Petsipapan tulokulma on, että myös tehokas Leicester pääsee ottelussa maalaamaan. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,84.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Manchester City – Leicester ja kohteeseen Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ. Jos molemmat joukkueet maalaavat, saat 184 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.