Valioliiga
Newcastle – Liverpool
Lauantai 04.05 klo 21:45

Liverpool jatkaa Valioliigapytyn metsästystä lauantai-iltana. Mestaruusjahti saa jo epätoivoisia piirteitä, kun City ei ole menettänyt pistettäkään miesmuistiin ja ottelut alkavat käydä vähiin. Lauantain ottelu on Poolille – jälleen kerran – pakkovoiton paikka. Kuinka helppoa se tulee olemaan, onkin sitten toinen juttu.

Newcastle on nimittäin pelannut tuloksellisesti mukavan loppukauden ja varsinkin kotona Rafa Benitezin suojatteja on ollut vaikea horjuttaa. Joukkue pelaa vailla paineita ja katseet on naulattu jo tiukasti eteenpäin. Joukkue haluaa kuitenkin varmasti sanoa sanansa tämän kauden mestaruustaisteluun. Benitezin pulmana on muutama loukkaantuminen. Ayoze Pérez ja Jamaal Lascelles tsekataan vielä pelikunnon osalta ennen peliä.

Liverpool pelasi hyvän pelin viikolla Barcelonaa vastaan, eivätkä 3-0 lukemat tee joukkueelle oikeutta. Jobinpostia Jürgen Kloppille tuli Naby Keitan loukkaantumisen myötä – keskikenttämies liittyi Adam Lallanan seuraan sairaustuvalle. Poolin pahin vihollinen lauantaina on ottelurasitus: Barcelonan reissu tuntuu varmasti vielä kintereissä ja Kloppilla on miettimistä, ketä avauskokoonpanoon nimeää kovan viikon päätteeksi.

Vetosuositus

Pool ei ole vieraissa aivan yhtä murskaava kone kuin kotonaan Anfield Roadilla. Tiukasti pelaava Newcastle pystynee laittamaan kampoihin ja vaikka Pool iso suosikki onkin, marginaalit eivät ole mahdottomat ja maaliluvut voivat jäädä pieniksi. Vetosuositus tähän otteluun onkin Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 2,12.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Newcastle – Liverpool ja kohteeseen Ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.