Norjalaistoimittaja ei uskonut Man Unitedin nousuun – joutui ottamaan tatuoinnin managerin naamasta: ”Olen sanojeni mittainen mies”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Norjalaisen Dagbladet-lehden vedonlyöntitoimittaja Tor Henrik Stensland ei varmasti arvannut, kuinka väärässä hän voikaan olla, kun hän ennusti, että Manchester United ei selviä jatkoon Mestarien liigan neljännesvälieristä Paris Saint-Germainia vastaan.

United hävisi ensimmäisen osan kotikentällään 0-2 ja joutui lähtemään ratkaisevaan vieraspeliin runsaasti vajaamiehisenä. Manchesterilaiset onnistuivat kuitenkin tehtävässä, jota pidettiin ennakkoon mahdottomana, ja voittivat PSG:n Ranskassa lukemin 3-1. Marcus Rashford teki lisäajalla pilkulta ratkaisevan maalin, joka vei Unitedin vierasmaalisäännön turvin jatkoon.

Stensland oli ennen ottelua varma, että Manchester United ei jatkoon mene. Hän oli niin varma, että oli valmis lyömään siitä vetoa. Hän ilmoitti Twitterissä seuraajilleen, että lupaa ottaa tatuoinnin Unitedin managerista Ole Gunnar Solskjæristä, jos United etenee seuraavalle kierrokselle.

– Halusin hieman jännitystä peliin, kommentoi Stensland VG:lle ottelun jälkeisenä päivänä.

– Rupesin pähkäilemään hieman, kun he tekivät maalin jo toisella minuutilla.

– Olin ensiksi iloinen, kun he menivät johtoon. Olin iloinen 15 sekuntia. Sitten ajattelin: ”Voi ei, minun on tehtävä se”.

– En oikeastaan ole sellainen tyyppi, joka ottaa tällaisen tatuoinnin, joten se tulee ylhäälle reiteeni, jotta voin piilottaa sen shortsien alle.

Stenslandilta kysyttiin, katuiko hän lyömäänsä vetoa.

– Kyllä ja en. Se oli tyhmää.

– Olen Unitedin kannattaja, mutta en oikeastaan haluaisi kroppaani sellaista tatuointia. Siitä tulee varmasti hauska tarina lapsilleni sitten, kun sen aika tulee.

– Onneksi se on norjalainen Solskjær, jonka tatuoin kroppaani. Siinä olisi voinut käydä huonomminkin.

Eilen tiistaina Steensland todisti, että hän piti lupauksensa ja latasi sosiaaliseen mediaan kuvan tatuoinnistaan.

– Olen sanojeni mittainen mies. Tässä lopputulos. Nauttikaa, kirjoitti Steensland.

Manchester Unitedin taival Mestarien liigassa tyssäsi heti seuraavalla kierroksella, kun se hävisi puolivälierissä Barcelonalle yhteismaalein 0-4.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!