Paul Scholesin pojalta painokelvotonta tekstiä Man Unitedista – toivoi Ajax-tähden pysyvän kaukana Manchesterista

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ajaxin nuori joukkue on säväyttänyt tällä kaudella Mestarien liigassa. Menestyksen hinta on Ajaxin kannalta se, että Euroopan suurseuran havittelevat ensi kesänä joukkueen nuoria tähtiä, kuten toppari Matthijs de Ligtiä.

De Ligt pelasi jälleen vakuuttavan pelin tiistai-iltana Tottenhamia vastaan, kun Ajax haki upean 1-0-vierasvoiton Lontoosta Mestarien liigan välierien avauskohtaamisessa, lue ottelusta lisää tästä. 19-vuotiaan topparin perässä on tiettävästi ainakin Barcelona, mutta myös Manchester United on kiinnostunut de Ligtistä.

Unitedin toimintaa koko elämänsä läheltä seurannut Arron Scholes, United-legenda Paul Scholesin poika, ei ole kovinkaan toiveikas, että de Ligt liittyisi seuraan. Ja jos liittyisi, se olisi hänen mukaansa paha virhe.

– Niin paljon kuin haluaisinkin nähdä de Ligtin Unitedissa, en voisi edes toivoa sitä hänelle. Mene Barcelonaan ja nauti urastasi kaveri, koska me (Man United) olemme surkeita ja joukkue on täynnä ku*ipäitä, mies kirjoitti Twitterissä tiistai-iltana.

Man Unitedin alamäki on viime vuosina ollut jyrkähköä. Tällä kaudella José Mourinho sai potkut, jonka jälkeen Ole Gunnar Solskjær otti managerin tehtävät. Norjalaiskäskijä näytti aluksi saavan kelkan käännettyä, mutta viime aikoina tulokset ovat olleet huonoja.

Tällä hetkellä United on Valioliigassa kuudentena, kun sarjaa on jäljellä kaksi ottelua. Viimeisestä viidestä ottelusta United on kerännyt vain neljä pistettä.

Myös Arron Scholesin isä Paul on kritisoinut voimakkaasti Unitedin tekemistä. Arron Scholesin twiitin kommentteihin ilmestyikin useita vastauksia, joissa vitsailtiin, oliko kenties Paul ottanut poikansa puhelimen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!