Perheellä vaikea toukokuu – Iker Casillas sai sydänkohtauksen, vaimolla todettiin syöpä

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Maalivahtilegenda Iker Casillasin perheellä on ollut hyvin synkkä toukokuu. Casillas sai vappuna sydänkohtauksen, jonka johdosta miehen pelaajauran uskotaan olevan ohi.

Maanantaina Casillas täytti 38 vuotta, mutta huonot uutiset ovat saaneet jatkoa. Tiistai-iltana Casillasin puoliso, 35-vuotias urheilutoimittaja Sara Carbonero puolestaan kertoi Instagram-tilillään sairastavansa munasarjasyöpää.

– Vaikka emme olleet vielä toipuneet edellisestä järkytyksestä, elämä on yllättänyt meidät jälleen. Tällä kertaa oli minun vuoroni, ja kyse on siitä inhottavasta kuusikirjaimisesta sanasta, jota minun on yhä vaikea kirjoittaa, Carbonero aloitttaa viestinsä.

– Muutama päivä sitten lääkärintarkastuksessa lääkärit havaitsivat munasarjoissani pahalaatuisen kasvaimen, ja minut on jo leikattu. Kaikki meni hyvin, ja onneksi havaitsimme sen hyvissä ajoin. Edessäni on kuitenkin muutamien kuukausien taistelu, kun jatkan asianmukaisessa hoidossa.

– Olen rauhallinen ja luotan siihen, että kaikki menee hyvin. Tiedän, että taival on raskas, mutta tiedän myös, että sillä on onnellinen loppu. Luotan perheeni ja ystävieni tukeen ja mahtavaan lääkäritiimiin. Pyydän samalla toimittajakollegoiltani samaa kunnioitusta ja ymmärrystä, jolla olette aina minua kohdelleet, etenkin tällaisina näin vaikeina ja herkkinä aikoina minulle ja perheelleni.

Kylkeen Carbonero liitti seuraavan sitaatin kirjailija Haruki Murakamilta:

– Ja kun myrsky kerran on ohi, et tule muistamaan, miten selvisit siitä. Et ole edes varma, onko myrsky todella päättynyt. Yksi asia on kuitenkin varma. Kun lähdet tästä myrskystä, et ole enää sama henkilö kuin se, joka siihen astui. Siitä tässä myrskyssä on kyse.

Carboneron Instagram-päivitys on saanut kymmenen tunnin aikana yli 225 000 tykkäystä ja lukuisia tukevia kommentteja.

Sara Carbonerolla ja Iker Casillasilla on kaksi yhteistä lasta. Pariskunta on ollut yhdessä noin kymmenen vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!