Pikkuhuuhkajiin aukesi kaksi paikkaa – Veikkausliigasta kaksi mukaan

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Juha Malinen on täydentänyt joukkuettaan kahdella keskikenttäpelaajalla, FC Interin Niilo Mäenpäällä ja FC Lahden Eemeli Virralla. Kaksikko korvaa Huuhkajien EM-karsintaryhmään nousseen Vendsysselin hyökkääjän Benjamin Källmanin ja Zulte Waregemin laitahyökkääjän Mikael Soisalon.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Pohjois-Makedonian Slovakiassa 6. kesäkuuta ja Ruotsin Lappeenrannassa 11. kesäkuuta.

Källman, 20, oli alunperin nimetty Malisen ryhmään, mutta A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kutsui hänet Huuhkajien mukaan kesäkuun EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan.

Tammisaarelaislähtöinen Källman pelasi kauden ensimmäisen puoliskon skotlantilaisessa Dundee FC:ssä lainalla FC Interistä. Hän viimeisteli skottiseuralle yhteensä yhden maalin 19 ottelussa. Lainasopimus purettiin tammikuussa, mutta Källman löysi nopeasti uuden lainaseuran Tanskasta ja liittyi loppukauden ajaksi Vendsysseliin, jolle hän on tehnyt kymmenessä ottelussa yhteensä kaksi maalia.

Viime kesänä Zulte Waregemiin siirtynyt Soisalo, 21, pelasi tällä kaudella Belgian pääsarjassa 28 ottelua, joissa hän teki yhteensä yhden maalin ja syötti kolme.

Viime vuodesta lähtien Interiä edustanut Mäenpää, 21, on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa kymmenen ottelua ja iskenyt yhden osuman. Keväällä hän esiintyi Suomen Cupissa seitsemässä pelissä.

Viime vuonna Veikkausliigassa debytoinut Virta, 18, on pelannut tällä kaudella Suomen pääsarjassa kahdeksan ottelua ja antanut kaksi maalisyöttöä. Keväällä hän pelasi Suomen Cupissa kolme ottelua.

Pikkuhuuhkajat aloittaa karsinnat vuoden 2021 EM-kisoihin ensi syyskuussa. Suomen kanssa samassa karsintalohkossa ovat Ukraina, Pohjois-Irlanti, Malta, Tanska ja Romania.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!