Ratkaisiko 40-vuotias kärki taas Bayernin mestaruuden? – ”Minulla on yhä pelihaluja”

© Kuva: Getty Images

On olemassa lukuisia ”journey maneja”, ja on lukuisia kuuluisia yhden seuran miehiä. Ja sitten on Claudio Pizarro, yksi kenties kaikkien kuuluisimmista ”kahden seuran miehistä”.

On perulaishyökkääjä toki käväissyt myös Chelseassa ja Kölnissä, mutta valtaosan pitkästä urastaan hän on viettänyt joko Bayern Münchenissä tai Werder Bremenissä. Eikä Pizarro peittele rakkauttaan näitä molempia seuroja kohtaan.

Tätä nykyä Pizarro pelaa Bundesliigaa Werder Bremenissä, mutta lauantaina hän taisi tehdä jälleen kerran ex-seuralleen Bayern Münchenille palveluksen. Bayernin mestaruustaisteluun haastanut Borussia Dortmund johti peliä Werder Bremeniä vastaan 2-0, mutta kotijoukkue hiipi toisella puoliajalla 2-2 -tasapeliin.

Pelin viimeisen maalin teki Claudio Pizarro, riistäen Dortmundilta kaksi pistettä ja vapauttaen Bayernin siten Bundesliigan sarjakärjessä jo neljän pisteen karkumatkalle, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Maalinsa Pizarro omisti Bayernille, jonka paidassa hän voitti yhdeksän kauden aikana kuusi saksanmestaruutta (joista viisi tuplamestaruuksia) sekä kerran Mestarien liigan. Kaikkiaan Pizarro ampui Bayernille 125 maalia.

Bremenin peliasussa maali oli Pizarrolle puolestaan jo 150:s. Samalla hän paranteli omissa nimissään ollutta ennätystä sarjan vanhimpana maalintekijänä, sillä perulaisella oli ikää lauantaina 40 vuotta ja 213 päivää. Maali oli miehelle kauden neljäs.

Bundesliigauransa Pizarro aloitti uskomattomasti jo vuonna 1999, juuri Werder Bremenin riveissä. Nyt meneillään on yhdeksäs kausi myös Bremenissä, neljännellä eri rupeamalla. Saksalaismediassa liikkuu nyt vahvoja huhuja siitä, ettei kausi jää Werder-legendan viimeiseksi, vaan konkari nähtäisiin vihreäpaitojen hyökkäyksessä myös ensi kaudella. Sopimuksen synty on ilmeisesti jo lähellä, ja Pizarro itsekin antoi vahvoja signaaleja tähän suuntaan.

– Minulla on edelleen pelihaluja. Keskustelen tulevina viikkoina seuran kanssa, ja katsotaan sitten, miten jatketaan, Pizarro totesi Skylle ottelun jälkeen.

Lähde: Transfermarkt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.