Robin Lodille pitkästä aikaa minuutteja – Berat Sadikin joukkue putosi sarjasta

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robin Lod sai sunnuntaina pitkästä aikaa peliminuutteja, kun hänen joukkueensa Sporting Gijón vieraili Espanjan toisen sarjatason ottelussa Mallorcan vieraana. Lod tuli ottelussa kentälle 68. peliminuutilla tilanteessa 1-1. Ottelu sai kuitenkin Sportingin kannalta surkean lopun, kun Mallorcan vaihtomies Alex Lopéz teki isännille 2-1 -johtomaalin 95. peliminuutilla.

Tappio jätti Sportingin kuuden pisteen päähän nousukarsintaan oikeuttavasta kuutospaikasta, kun sarjaa on pelaamatta viisi kierrosta.

Lod sai Segundassa verrattain mukavasti peliminuutteja vielä syyskaudella, mutta valmentajanvaihdoksen myötä vastuu on vähentynyt tasaiseen tahtiin. Mallorca-peli oli suomalaiselle seurajoukkueen paidassa vasta vuoden 2019 seitsemäs sarjaottelu, ja näistä peleistä Lod on ollut vain kahdesti avauksessa. Huhtikuussa hän ei pelannut minuuttiakaan, ja neljästä ottelusta kolmessa Lod ei mahtunut edes vaihtopenkille.

Vielä synkempää kuuluu suomalaishyökkääjä Berat Sadikin Gimnástic de Tarragonalle, jonka putoaminen Segundasta varmistui sunnuntaina. Tippuminen sinetöityi Albaceten ja Numancian 0-0 -tasapelillä.

Gimnásticin etäisyys viisi kierrosta ennen sarjan päätöstä putoamisviivan päällä oleviin Numanciaan ja Rayo Majadahondaan on 13 pistettä. Koska nämä tulevat kuitenkin kuittaamaan varmat kolme pistettä pelaamatta jäävästä ottelusta konkurssin tehnyttä Reusia vastaan, on Gimnásticin putoaminen varmaa. Gimnástic ehti pelata Segundassa neljä perättäistä kautta.

Sadik seurasi koko ottelun penkiltä lauantaina, kun Gimnástic hävisi kotikentällään ratkaisevasti Extremaduralle 0-1. Kaikkiaan Sadik on pelannut Segundassa kevään aikana 11 ottelussa yhteensä 378 minuuttia tehden joukkueelleen yhden maalin rangaistuspotkusta. Kyproksen pääsarjassa hän teki syyskauden aikana 12 maalia 12 ottelussa.

Sadikin sopimus Gimnásticin kanssa kattaa myös kauden 2019-2020.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!