Veikkausliiga
RoPS – HIFK
Perjantai 03.05 klo 18:30

Perjantaina Veikkausliigaa tullaan pelaamaan Rovaniemellä sangen mielenkiintoisissa olosuhteissa, sillä sääennuste lupaa lumisadetta ja pikkupakkasta. Eiköhän peli saada kuitenkin pelattua lämmitettävällä tekonurmella – ja Rovaniemellä on ennenkin totuttu pitämään lumitalkoita ennen pelejä. Joillekin vieraiden ulkomaalaisvahvistuksille voivat olosuhteet aiheuttaa lievää järkytystä.

Viime kauden hopeajoukkue RoPSin alkukausi on ollut pettymys – joukkue on näyttänyt varsinkin ylöspäin todella vaatimattomalta. Alakerta varovaisine pelityyleineen on ihan hyväksyttävä. Tähän otteluun RoPS saanee tärkeän Antonio Regueron takaisin maalille. Myös kentän puolelle saataneen joitakin tervehtyneitä pelaajia. Erittäin tärkeää olisi, että taitava keskikenttämies Sergio Llamas olisi pelikunnossa.

HIFK on viime otteluissaan ollut todella ärhäkkäänä. Ensin se yllätti HJK:n ottamalla pisteen Stadin derbyssä ja perään se otti ansaitun 2-0 voiton Hongasta. Tor Thodesen tuntuu osaavan mukauttaa joukkueensa peliä vastustajan mukaan. HIFKin pakka on pysynyt hyvin kasassa, sillä neljässä ottelussa sille on tehty vain kolme maalia, joka on vastukset huomioiden todella hyvin. Huomattavaa on myös, että joukkue on pelannut kaikki ottelunsa todella kapealla ringillä – Thodesen ei liiemmälti ole harrastanut kierrättämistä.

Vetosuositus

Odotettavissa on tarkka ja olosuhteiden sävyttämä peli. Maaleja tuskin nähdään aivan mahdottomasti. Parhaimmalta tuntuu idea, että HIFK saa pelistä pisteitä viemisinä etelään. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, HIFK +0.5 kertoimella 1,64.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun RoPS – HIFK ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, HIFK +0,5. Jos ottelu päättyy tasan tai HIFK voittaa, saat 164 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos RoPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.